reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz drugi , powiększamy rodzinę :)

reklama
Mili To super ze się wyjaśniło trzymam &&& za ten "strzał" hihi ;)

Ja czekam na owu... wszystko boli ciągnie testy owu przedwczoraj jasny wczoraj ciemniejszy wiec owu się zbliża. Oby tylko mój m nie miał dalekich tras miał zapowiedziane ze ten tydzień ma na miejscu jeździć ;)

Miłego dzionka :)

Cześć dziewczynki,
rzadko się odzywam ale czytam codziennie co się u was dzieje:) u mnie oki w niedziele powinna zjawić się @ ale mam nadzieję że mnie ominie szerokim łukiem:) któraś z was jeszcze testuje w wekend? miłego dnia, pozdrawiam!

Patka, Ewa trzymam kciuki:-) mi do testowania kupa czasu została 11.11:-D ja dzis ide na kawkę z koleżankami już się nie mogę doczekać wieczoru;-) yesenia gdzie jestes?

Hej wszystkim u mnie tez owulacja chyba na dniach wiec zaczynam starania ;) będzie sie działo :p i tez pewnie jakos koło 11-13 bede testować choć podejście w tym cyklu mam bardzo lekkie i co będzie to będzie hihihi pozdrawiam wszystkie i dziewczyny bawimy sie i staramy ;)

Moja niechciana@ jest 9 listopada jestem bardziej niz pewena ze przyjdzie. Mielismy tylko jeden strzal na bank nie zloty. Kurde on nocnki ja dniowki ciezko bedzie ustrzelic :(

Czytam Was ale samej nie chce mi się pisać ...Od dwóch lat mam problemy rodzinne i finansowe , które jeszcze szybko się nie skończą :-( Cały czas jedna myśl w głowie, budzę się z tym , idę z tym spać , cały dzień myślę to wraca , najgorsze jest to że końca nie widać. Raz jest lepiej a pięć razy gorzej. Walczę z tym i muszę z tym całym obciążeniem żyć. Teraz mam ciężki okres...
Co do starań to w tym cyklu zrobię badania : TSH, prolaktyna i progesteron. Jak wyjdą dobre to zamawiam na allegro Inofem odpowiednik Inolicu i dalej czekam , może się ruszy ,a jak nie to po nowym roku idę do gina i myślimy co dalej...
Gorąco Was pozdrawiam

reklama
Zrobilam mala tabelke :)

EwaS termin @ 02.11
Mili1988 termin @ 09.11
Tuska88 termin @ 11.11
Monika_M termin @ 11.11
Agasajko termin @ 11-13.11
Malinka41 termin @ 12.11
Patka90 termin @ 13.11
Yeseni termin @ 17.11

Ostatnia edycja: