reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz drugi , powiększamy rodzinę :)

Wiesz co nie wiem hahahaha kurde, tak myślę i chyba nie mam, a czy miałam nie wiem bo byłam w szoku i już sama nie wiem co widzialam a co nie :(.
Poszłam zrobiłam badanie Hcg zobaczymy co i jak, bo mimo iż już nie mam nadzieji, mam opory przed braniem leków na ból głowy.

Edit:
Wynik hcg 2,8 mUl/ml czyli dupa blada, ide se popłakać.

Ostatnia edycja:
reklama
Monika głowa do góry musisz!!! Mozesz troszkę popłakać ale pamiętaj ze napewno sie uda!!! Ja jestem po rożnych przejściach. W 2010 straciłam ciaze w 8 tc byłam na zabiegu, potem okazało świeże mam gigantyczna torbiel na jajniku!!!! A potem ni z tego ni z owego okazało sie ze zmiejszenie w ciazy i tym razem po 9 miesiącach urodziłam Kubusia. Ale to byli dawno. W zeszłym cyklu we wrześniu zrobiłam 1, 2, 3 test wyszły 2 kreski poszłam na betę tak jestem ciazy a 3dni radości pózniej okazało sie ze po wszystkim- ciaza biochemiczna. Zdarza sie podobno co 2 ciaza na świecie nie utrzymuje sie. Smutno ale takie mamy obecnie warunki: praca-stres,klimat i jedzenie -tragedia!!! Ja sie pocieszałam tym co powiedziała moja ginekolog- była przy poronieniu, i przy ciazy z Kuba- wiec mnie zna! To ze byłaś w ciazy biochemicznej to poniekąd dobrze oznacza to ze mozesz! Moze była jakaś wada genetyczne tym razem i lepiej ze teraz sie to wyjaśniło niz pózniej kiedy bedziesz juz widziała na usg bąbelka. Mi powiedziała tez ze trzeba to traktować jakby nic nie było i mozna sie starać w 1cyklu po. Wiem ze to kiepskie pocieszenie ale my babeczki jestesmy twarde i dopniemy swego- upragnionych bąbelków i fasolek!!! Musimy w to wierzyć ci nam pozostaje!! Wierz mi tez miałam mega dola a jak odebrala betę z wynikiem 2 to myślałam ze zapłacze sie ale damy radę!!! Za miesiąc Wsztstkie napewno sie pochwalimy 2 kreseczkami!!!! Nie wiem skąd jesteście ale jeśli z Warszawy to w lipcu spotykamy sie na porodówkach!!! Ok?! Trzymam kciuki!!!!! Buzi i tuli tuli dla Wszystkich!!!!

dziewczyny przepraszam ze się nie odzywam ale muszę odpocząć , pozbierać myśli i wtedy wrócę. @ przyszła a to jeszcze mnie bardziej dobiło. Wiem że kiedyś się uda ale mam wrażenie że nie mam na nic siły.

Witajcie!!

Tuśka wiem co czujesz i to bardzo dobrze. Ja mam za sobą już 6 niepowodzeń... też jest mi bardzo ciężko bo byłam na 100% przekonana że uda się za pierwszym razem.
Teraz czekam do czwartku, dałam sobie czas do końca roku , bo jeśli jestem niedrożna to nic mi nie pomoże , więc czekam. Powiem szczerze że nie chce mi się nawet myśleć o kolejnych staraniach. Mąż działa mi na nerwy , tu chce mieć dziecko a jak przychodzą te dni to muszę go normalnie prosić... masakra

Czasami nawet nie chce mi się nic pisać:-( mam mega doła z którego mnie nie widać .
Mimo wszystko mam jeszcze nadzieję ;-)

Miłego dnia , proszę ZAGLĄDAJCIE TU CZĘŚCIEJ!!

Hej! Jestem tu nowa, mam 27 lat, moj synek ma rok i osiem miesiecy i od tego cyklu zaczelismy starania. Dzis jest 18dc, robilam testy owulacyjne ale druga kreska byla ciut jasniejsza wiec wynik negatywny, wychodziloby ze nie bylo owulacji ?
Pozdrawiam

Mili To trzymam kciuki za staranka ;)
Mi @ się skończyła i jak nigdy nie moge się doczekać tego okropnego bólu owulacyjnego hehe
Jeszcze dzisiaj na mieście tyle maluszków widziałam słodziaki małe hihi

Jak wam minęła niedziela? U nas dzisiaj taka śliczna pogoda była słonko cały dzień i 20 stopni było ;)

reklama
Hej ja wróciłam z pracy jak zwykle szał. Gdzie Ci ludzie latają!!! W domu siedzieć!!!!! Hihihi dzieci robic!!!! Hihihihi Mam nadzieje ze dla Was niedziela była spokojniejsza i leniwa jak powinna być ;) odliczam jeszcze 9 dni i do roboty Hihihihi. Spokojnego wieczoru!!!!

Do góry