reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz drugi , powiększamy rodzinę :)

Witam wszystkie staraczki!
u mnie dzień za dniem leci owulacja minęła jakoś szybko sama niewiem zaczęła się 14,10.2014 a 17 okropny ból i już po wszystkim jakoś krótko 4 dni sama niewiem jak to jest u was? ile trwa? mam nadzięję że się uda w tym miesiącu i w lipcu będę mamusią:-)
patka90 na pewno się uda, Tuśka głowa do góry będzie dobrze, akacha123 witamu

reklama
Hej.
U mnie wszystko po staremu. @ w końcu sobie poszła, bo ile można :wściekła/y: Dzisiaj ide do lekarza do ginekologa endokrynologa bo jak tarczyca ma mi znowu taki numer wywinąć to dziękuje.
Wg kalendarza ovufriend owulację powinnam mieć koło niedzieli, ale ja się kurde kompletnie na tym nie znam, mierzę tą temperaturę i dalej jestem zielona :) Ja nie wiem, to wszystko jakos dziwnie się układa, te co nie chcą mają dziecko, te co chą nie mają. To powinno być jakoś z automatu :-D A nie tak, że jedna spojrzy na faceta na ulicy i już jest w ciąży, a druga.....
W każdym razie kiedyś i na nas przyjdzie kolej.
Yesenia - trzymaj się.
Za dziewczyny które startują w tym miesiącu trzymam kciuki.
Trzymajcie kciuki za moją dzisiejszą wizytę.
Słoneczka życzę.

Hej witam się z rana.
Wizyta ok. Lekarz troche mnie pocieszył i dał skierowanie na badania hormonów. Z badaniami mam poczekać 2 -3 cykle. Tyle, że mam wątpliwości bo przy moich cyklach trwających pół roku to trochę się zejdzie hahaha
Pozdrawiam cieplutko :)

Zaczynam od nowa. W nocy około 1 przyszła @ , nie mogłam długo zasnąć i wstałam już po 5 . Muszę zamówić Inofolic i zrobić jakieś badania hormonów na początek Estradiol, Progesteron, Prolaktynę , THS . Będę miała dodatkowo jakiś obraz bo tak do końca to nie wiem czy to przez niedrożność mi się nie udaje, może i hormony szaleją . Muszę wziąć trochę sprawy w swoje ręce. Wkur... mnie to że mój gin nie zlecił mi sam hormonów co uważam jest podstawą a po drugie że czeka z badaniem niedrożności!!! Ja pytam po co??? Wiem że nie jestem stara ,ale mam już 33 lala, po co czekać??? Zbadać coś ewentualnie wykluczyć, albo zacząć leczyć a nie czekać!!! Jestem zła , chociaż wiem że nic nie mogę nic więcej zrobić :(

Monika napisz jakie masz zlecone badania ??

Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
reklama
Yesenia - mam zrobić TSH, ft 3 i ft4, anty TPO, anty TG (czy jakoś tak), Progesteron i Prolaktynę, te dwa ostatnie w 20-22 dc a pozostałe bez róznicy. Zakupiałm Inofolic, a co raz kozie śmierć. Ale już się nie nastawiam na ciążę, bo potem jednak trochę boli. Będzie co ma być, jak ma się pojawić dzidzia to będzie.
Tuśka - trzymam kciukasy :) dobrze że ta "robota" jest taka przyjemna :)

Do góry