reklama
Witam!!
Wczoraj wieczorem zauważyłam dziwną rzecz . Mam mocno widoczną żyłę biegnącą od ramienia w dół do piersi. Wygląda to jak taka rzeka na mapie, niteczka. Nigdy czegoś takiego nie miałam. Na drugiej piersi mam też mocno widoczną żyłę ale jest tylko na piersi . Nie wiem co to może być. Czekam , do testowania został tydzień. Nie mogę się oczywiście doczekać!!!
Dziś mamy taką małą imprezkę w lokalu. Idę wcześniej do pracy, żeby trochę wcześniej wyjść i zdążyć się przyszykować. Miłego dnia!
Wczoraj wieczorem zauważyłam dziwną rzecz . Mam mocno widoczną żyłę biegnącą od ramienia w dół do piersi. Wygląda to jak taka rzeka na mapie, niteczka. Nigdy czegoś takiego nie miałam. Na drugiej piersi mam też mocno widoczną żyłę ale jest tylko na piersi . Nie wiem co to może być. Czekam , do testowania został tydzień. Nie mogę się oczywiście doczekać!!!
Dziś mamy taką małą imprezkę w lokalu. Idę wcześniej do pracy, żeby trochę wcześniej wyjść i zdążyć się przyszykować. Miłego dnia!
Hej.
Yesenia - trzymam kciuki za testowanie.
A pozostałe dziewczyny? Co tam u Was?
Ja musze wybrać się go gina. @ niby była, ale tylko 2 dni. Tzn dziś jest 3 dzień ale to wygląda jak plamienie. Nie wiem co jest grane. Temp. podwyższona, piersi mnie jeszcze trochę drażnią i boli mnie pod pachami. Nie chce sobie robić nadziei (chociaż mój syn się tak tajniaczył i urodził się wielki chłop 5 tygodni przed czasem), chyba muszę się na wizytę umówić.
Yesenia - trzymam kciuki za testowanie.
A pozostałe dziewczyny? Co tam u Was?
Ja musze wybrać się go gina. @ niby była, ale tylko 2 dni. Tzn dziś jest 3 dzień ale to wygląda jak plamienie. Nie wiem co jest grane. Temp. podwyższona, piersi mnie jeszcze trochę drażnią i boli mnie pod pachami. Nie chce sobie robić nadziei (chociaż mój syn się tak tajniaczył i urodził się wielki chłop 5 tygodni przed czasem), chyba muszę się na wizytę umówić.
Cześć wszystkim! U mnie ból brzucha i @ na całego. No ale chociaż dobrze ze przyszła dzień wcześniej bo bliżej do następnego podejścia
Yesenia- nic tylko sie cieszyć, to dobry znak
MonikaM- tez na twoim miejscu poszłabym do ginekologa bo jeśli zawsze masz normalne krwawienia to lepiej sprawdzić co i jak
witam
dziewczyny u mnie bez zmian dni płodne trwają ale jakoś tak dziwnie ciągnie mi całe podbrzusze, jeśli się nie uda chyba pójdę do ginekologa na badanie czy wszystko oki, ja jestem po cc któraś tutaj z dziewczyn pisała że wtedy mogą być problemy zaczęłam sobie wkręcać mam nadzieję że będzie oki, miłego starania się
dziewczyny u mnie bez zmian dni płodne trwają ale jakoś tak dziwnie ciągnie mi całe podbrzusze, jeśli się nie uda chyba pójdę do ginekologa na badanie czy wszystko oki, ja jestem po cc któraś tutaj z dziewczyn pisała że wtedy mogą być problemy zaczęłam sobie wkręcać mam nadzieję że będzie oki, miłego starania się
Agasajko
Początkująca w BB
Hej Malinka u mnie tez juz @ przyszła i to dzien wcześniej wiec zgadza sie szybciej do kolejnego podejścia. Monika ja bym poszła na betę i zobaczyła czy rośnie jeśli juz robiłaś ja wcześniej masz porównanie a jak nie to tez bym leciała do lekarza!
Nie robiłam bety :-( Poczekam, aż całkiem krwawienie ustanie i pójdę. Chociaż sama nie wiem juz po co, jakaś depresja mnie dopadła :-(Hej Malinka u mnie tez juz @ przyszła i to dzien wcześniej wiec zgadza sie szybciej do kolejnego podejścia. Monika ja bym poszła na betę i zobaczyła czy rośnie jeśli juz robiłaś ja wcześniej masz porównanie a jak nie to tez bym leciała do lekarza!
reklama
Podziel się: