reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz drugi , powiększamy rodzinę :)

A u mnie dzisiaj ciężki dzien, szaro buro słońca brak. Znowu zrobiłam test znowu negatywny. Straciłam nadzieje czekam na @. Yesenia kiedy testujesz?

reklama
Hej Dziewczyny! Mam mega dola co prawda @ za 3 dni dopiero ale od paru dni miałam nadzieje pewnie niepotrzebne ale bol piersi był nie do zniesienia a dziś wróciłam z nocnej zmiany i nagle wszystko ustało

Agasajko , Malinka kochane wrzućcie na luz, ja coś wiem na ten temat. Jesteście młode, zdrowe dziewczyny , uda się na pewno , tylko jednym udaje się wcześniej a drugim później. Ja stresowałam się tak 6 cykli, teraz w tym 7 zupełnie odpuściłam. Ja również bardzo bym chciała żeby się już udało, ale nie mamy na to wpływu.
Malinka testuję 23 października :-)
Agasajko u mnie dziś też zero objawów

DAMY RADĘ I UDA SIĘ NAM!!!

Dzieki za wsparcie, podobno cuda sie zdążają Malinka. Z ta młodością to juz przemija skończyłam 30 juz jakies lata temu i to moze przyczyna ze jakos tak pod gore. Dziś chyba sie upije będzie przynajmniej wesoło i zapomnę na chwile o tym wszystkim

Dzień dobry!!

Agasajko ja już przeszłam różne etapy, po kolejnym niepowodzeniu też zdarzyło się się poprawić humor alkoholem , ale dopiero jak była już @ nie wcześniej, bo sama wiesz że dopóki nie ma @ jest nadzieja!!

Miłego dnia!

Hej dziewczyny.
Ja znowu w gronie staraczek. :-(W nocy z poniedziałku na wtorek przyszła @ i po wszystkim.
Smile - nie zdążyłam napisać na czerwcu.
Czuje się podle. No ale może następnym razem.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry