reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz drugi , powiększamy rodzinę :)

Monika gratulacje!!:-)super że się udało, i mam nadzieję że będzie nas coraz więcej
U mnie w sumie nic nowego, czekam na owulację, zbieram siły łykam kwas foliowy, miłego dnia:-)

reklama
Dzięki dziewczyny :)
Ja testowałam dzień przed terminem @ i wyszedl negatywny. 2 dni po terminie @ już są 2 kreski ;-)
Teraz trzymam za was kciuki :tak:

No szczęśliwe a jak:) za miesiąc juz wszystkie bedziemy w innym wątku ;-) ja w pierwsza ciąże zaszłam w pierwszym cyklu i teraz sie boję ze spotka mnie wielkie rozczarowanie bo intensywnie sie staraliśmy ale słyszałam ze po cc juz nie zawsze tak łatwo zajść w ciąże.

No szczęśliwe a jak:) za miesiąc juz wszystkie bedziemy w innym wątku ;-) ja w pierwsza ciąże zaszłam w pierwszym cyklu i teraz sie boję ze spotka mnie wielkie rozczarowanie bo intensywnie sie staraliśmy ale słyszałam ze po cc juz nie zawsze tak łatwo zajść w ciąże.

My w drugim :) teraz mam cicha nadzieje na pierwszy :) zobaczymy w krotce hehe

Wow!!!! Monika GRATULUJE!!!!!! Super wieści! tak pozytywne wieści to mnie dobrze nastraja!!! Moze i mi sie kiedyś uda!!! Choć z takim stresem w robocie to musiałby cud sie zdarzyć!!!

Dzień dobry!!!

Agasajko
gdzie pracujesz że masz takie stresy?

Ja od 2 lat żyję w stresie. Przyczyną są kłopoty rodzinne. Walczę z tym wszystkim jak tylko potrafię , ale raz jest lepiej a raz gorzej. Wiem że ten stres może być też przyczyną mojego obecnego stanu i tego że nie mogę zajść w ciążę. W tym cyklu wyluzowałam na maxa i czekam na mały cud...
Dziś ciężki dzień. Zaraz lecę na zakupy, potem do pracy. Po pracy chcę jeszcze coś załatwić na mieście, posprzątać cokolwiek i na 14 basen, a potem Miłosz ma podwójne urodziny. Muszę zaprowadzić go na jedne na chwilkę i zabrać na drugie :-) a ja dokończyć sprzątanie , brrr ale jak zwykle dam radę. Ważę się w poniedziałek ale dziś nie wytrzymałam i na wadze - 0, 7 kg :-D poczekam do poniedziałku i przestawię suwaczek. Już teraz czuję się naprawdę lekko i dobrze mi z tym.

Miłego dnia :happy:

Yesenia ja tez chciałam sie odchudzać po pierwszym dziecku ale potem sobie pomyślałam ze znowu przytyje po drugim wiecpo drugim sie za siebie wezmę. I takim sposobem mam 5 więcej niż przed pierwsza ciąża..żałuje No ale teraz przy staraniach to juz trochę za późno. A ty na jakiej diecie?

reklama
Hej:-)
Ja już po weekendzie u rodziców:tak:
jak zwykle wszystko co dobre szybko się kończy.
Mały w żłobku a ja ogarniam siebie i mieszkanie.Jeszcze 3 dni do testowania chyba że @ zrobi niespodziankę i będzie szybsza:-)

Do góry