reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz drugi , powiększamy rodzinę :)

reklama
Yesenia kochana glowa do gory uda Ci sie:tak:wszytkim staraczkom w koncu sie uda i zobacza piekne dwie kreseczki na testach

Mili daj znac jak tam Fasolinka siostry ale wydaje mi sie ze po prostu owu miala pozniej i dlatego beta taka :tak: trzymam kciuki

Moja sis dostala wczoraj krwawienia nie zrobili jej usg kazali lezec zwiekszyc dawke progesteronu I brac nospe :(

Mili dlaczego nie zrobili badan? :szok::szok::szok: Ci lekarze to czasami mi na nerwy dzialaja niesamowicie:wściekła/y:

Yesenia dlaczego mowisz ze z Toba zle? Dlaczego czeka Cie szpital? Rany chyba mnie sporo ominelo...Kochana ja trzymam kciuki zeby sie udalo w ciagu tych dwoch cykli.Bede bardzo mocno zaciskac kciuki:tak:

Witajcie dziewczyny:-)
Aschlee serdecznie gratuluję i życzę spokojnych, cudownych 9 miesięcy :tak:

Mili jestem normalnie w szoku! jak do cholery można coś takiego robić żeby nie zrobić badań? to jest normalnie olanie pacjenta . I na kogo idą nasze podatki? na konowałów bo w dzisiejszych czasach dużo ,( oczywiście nie wszyscy ) dobrzy lekarze zaczynają pracować na swoim i teraz płać prywatnie lub się wkurzaj. Moja kumpela ostatnio wpadła i chciała się zarejestrować to do ginekologa - nie tam jakiś mega super to termin ponad miesiąc. Ja do swojego ( no ale niestety przyjmuje prywatnie) to czekam tydzień no chyba że coś poważnego to mam wchodzić między pacjentkami.

Yesenia mówisz że jest z Tobą źle ale w sensie zdrowotnym czy psychicznym? Mężczyźni troszkę inaczej do tych spraw podchodzą, trochę chłodniej ale w głębi duszy też pewnie to przeżywa i zapala mu się lampka że z nim może być coś nie tak i się przejmuje.

Aschelee jak się nie uda to mam iść do szpitala na badanie drożności jajowodów , no nie jest to raczej miłe :( Fizycznie i psychicznie czuję się źle ,mam straszne skutku uboczne po CLO :(

A do drożności nie dają znieczulenia? moja kumpela miała dwa razy i ogólnie tragedii nie ma bynajmniej tak mówiła. Yesenia musisz zmienić swoje nastawienie, tak wiem że to kolejny cykl jednak ze swoim nastawieniem dużo nie zdziałasz. Oparcie masz w nas i zawsze możesz się wyżalić ale musisz zacząć pozytywnie myśleć .

reklama
Do góry