reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz drugi , powiększamy rodzinę :)

Tak, czas leci niesamowicie szybko. W ogóle to mam wrażenie, że dopiero w pierwszej ciąży byłam a tu mi już czterolatek biega.

Alfa a Twoje dziecko w jakim jest wieku?

reklama
mój ginekolog mówi że wszystko jest ok, blizna po cesarce też ok i muszę się rok starać i dopiero do niego przyjść. Zrobiłam na wszelki wypadek Tsh Ft3 Ft3 i any tpo i poszłam do endokrynologa. Tsh 1.67, 3 miesiące temu też tak dla siebie sprawdziłam i było 1,2. Endo stewierdziła że wszystko jak najbardziej prawidłowo. Nie wiem gdzie szukać przyczyny, a sądzę ze jednak cos jest nie tak skoro przy pierwszym od razu się udało. Zostaje mi poczekać 3 miesiące i do ginekologa...chociaż jak niby wszystko jest ok to nie wiem co mi on niby pomoze

Madziolina no może i tak, ale co innego jak ktos wogole nie moze miec dziecka a co innego jak ja już mam...i dlatego tak sie zastanawiam ile to moze jeszcze potrwac przeciez bezplodna nie jestem :crazy:

Ester moj bedzie mial roczek za tydzien (cc rodzilam) :) a wydaje mi sie ze w ciazy bylam cale lata temu a nie tylko rok.
Malinka slyszalam ze zdrowa kobieta bez zadnych problemow zdrowotnych powinna zajsc w ciaze w ciagu 2 lat, dopiero po 2 latach staran powinno sie leczyc itd.

reklama
Do góry