Hankaa
Fanka BB :)
Trzymam kciuki żeby wszystko było ok, daj znaćMaz wlasnie pojechal na badanie nasie ia, boje sie ze jemu cos wyjdzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki żeby wszystko było ok, daj znaćMaz wlasnie pojechal na badanie nasie ia, boje sie ze jemu cos wyjdzie
Może za wcześnie na test.. do póki nie ma @, nie wszystko stracone :* trzymam kciukiHej lacze sie w bolu
ja juz wczoraj 26 dc musialam zatestowac zeby wiedziec co z progiem, i oczywiscie z porannego moczu biel!!!!
znow odstawiam leki i czekam na @ , ale powiem ze smutek wielki, bo w tym miesiacu wszystko pieknie na monitoringu potwierdzone, starania i sluz tez ok, wiec tym bardziej wkurw... bo czemu, czemu nie wychodzi?
A gdzie robiliście badania nasienia?Ja też już powoli łapie dola że znowu nam się nie udało teraz kiedy wszystko niby już w porządku wiem ze to dopiero drugi cykl po laparo ale jak się człowiek już tyle stara to same wiecie ci czuje....
Z nasieniem męża u nas tez nie było rewelacji, lekarz mówił ze z tych wyników powinno być dziecko ale te 2% prawidłowej morfologi plemników mnie martwiły i tak po zdrowej diecie, rzuceniu palenia i witamin poprawiły mu się na 5 %
W klinice gyncentrum w Bielsku, robiliśmy je tam dwa razy i raz u nas ale w Bielsku maja bardziej rozszerzone.A gdzie robiliście badania nasienia?
Witaj kochana, tak u mnie było czysto na USG a w trakcie zabiegu okazało się że mam endometrioze 2 stopnia plus zrosty otrzewnowe. Nie ma się czego bać i warto dowiedzieć się co jest w środku. Jeszcze w ciążę nie zaszłam ale mam nadzieję że niedługo zobaczę wymarzone dwie kreski trzymam za Ciebie kciukiCześć Dziewczyny,
Ja również dostałam od lekarza skierowanie na laparoskopie. jeździmy do naprotechnologia, który zlecił nam wiele badań i wszystko wychodzi dobrze, więc laparoskopia ma jeszcze sprawdzić czy na pewno wszystko jest w porządku. Jeszcze się wstrzymujemy z tym badaniem, bo jest inwazyjne i czekamy z decyzją. Ale czytałam, ze u jednej z was też nic nie wychodziło na USG, a po laparoskopi pokazały się problemy...
U mnie dodatkowo wyszło, ze najprawdopodobniej mam zespół Sjogrena (choroba autoimunologiczna), więc diagnozuje się w ta strone i już z wynikami pojedziemy w czerwcu do naszego lekarza. Moze miał takie pacjentki:> Moze to jest jakis kierunek w poszukiwaniu żródła niepłodności.
Witaj kochana, tak u mnie było czysto na USG a w trakcie zabiegu okazało się że mam endometrioze 2 stopnia plus zrosty otrzewnowe. Nie ma się czego bać i warto dowiedzieć się co jest w środku. Jeszcze w ciążę nie zaszłam ale mam nadzieję że niedługo zobaczę wymarzone dwie kreski trzymam za Ciebie kciuki