@pannadziewanna rozumiem Cię kochana doskonale. Mnie zabieg napawał bardzo optymizmem. Że mi tak przepłukali i przedmuchami. Cykle u mnie jak w zegarku i owu i pękanie a teraz i to się poknociło
reklama
pannadziewanna
Fanka BB :)
Żadnych... Ani stymulacji. Musimy doprowadzić cykl do porządku i ja to rozumiem. Ale wkurza mnie to że akurat musiało się wszystko powalić.Ehh... A jakieś zalecenia? Ma lekarz plan czy czekanie? Po duphastonie raczej się rozwinie. Staraj się nie denerwować bo stres u mnie zazwyczaj wydłuża..
Hankaa
Kochana spokojnie, mam nadzieję że szybko się wszystko u Ciebie unormuje i zobaczysz w końcu wymarzone dwie kreski ja bez przerwy doszukuje się objawów, czegokolwiek a wiem że na pewno się nie uda.. chciałabym przynajmniej umieć się z tym pogodzić i być szczęśliwą..Żadnych... Ani stymulacji. Musimy doprowadzić cykl do porządku i ja to rozumiem. Ale wkurza mnie to że akurat musiało się wszystko powalić.
Katalinazed
Dziewczyny musimy myśleć pozytywnie i wyluzować ! My staramy się już ponad rok, po tej laparoskopii postanowiłam trochę wrzucić na luz, co ma być to będzie!
Katalinazed
Bo pierwsze myśli po zabiegu to były a ci będzie jak się nie uda !?Dziewczyny musimy myśleć pozytywnie i wyluzować ! My staramy się już ponad rok, po tej laparoskopii postanowiłam trochę wrzucić na luz, co ma być to będzie!
Nie, koniec ! Trzeba się wsiąść w garść !
Katalinazed
Byłam dziś u lekarza potwierdził że owulacja była z prawego jajnika czyli tydzień po laparoskopii jest to możliwe. Ja staram się wyluzować ale widzę ze mój mąż sobie nie radzi.
Hankaa
Trzymam kciuki u mnie na odwrót, mąż wyluzowany a ja się denerwuje..Byłam dziś u lekarza potwierdził że owulacja była z prawego jajnika czyli tydzień po laparoskopii jest to możliwe. Ja staram się wyluzować ale widzę ze mój mąż sobie nie radzi.
reklama