reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania pa laparo

U mnie też był pęcherzyk albo nawet dwa po clo. I pięknie rósł okrąglutki i wszystko cacy tylko że nie pękał i nie wypuszczał komórki jajowej. Przerastał i robił się krwotoczny i dupa. Przy Endo jest to częste sprawdź sobie czy pękają bo jak nie to może dostaniesz zastrzyk z ovitrele.
Dobrze mowisz- czyli powinnam byc pare razy na usg, a jak lekarz pozna ze nie pekl, czy musze codziennie pojawiac sie na kontrol od momentu jak pojawi sie dominujacy? czy badania z krwi tez jakies robic?

reklama
Dziewczyny mam jeszcze takie pytanie, ostatni cylk bralam progesteron, ktory przesunal mi cylk 10 dni i pierwszy dzien miesiaczki byl ostry bol brzucha i spore krwawienie czy to nie przez ten lek? orientujecie sie? Bo po usunieciu endo miesiaczki byly delikatne, bez bolu a teraz musialam na raz 2 leki przeciwbolowe przyjac 😟

Dziewczyny dostałam znowu okres... Właściwie to nie wiem w takim razie co to było wcześniej albo co to jest teraz. Po laparo 21 lutego dostałam @ i lekarz mówił że to miesiączka i żeby się nie przejmować. W czwartek byłam na wizycie endometrium miało 5 mm jajniki czyste bez pęcherzyków. Wczoraj zaczęłam plamić na brązowo ale pomyślałam że to po badaniu. No i dziś normalnie okres [emoji1745] nie wiem czy mam pisać to lekarza czy czekać aż się skończy iść do niego na kontrolę...

Dziewczyny dostałam znowu okres... Właściwie to nie wiem w takim razie co to było wcześniej albo co to jest teraz. Po laparo 21 lutego dostałam @ i lekarz mówił że to miesiączka i żeby się nie przejmować. W czwartek byłam na wizycie endometrium miało 5 mm jajniki czyste bez pęcherzyków. Wczoraj zaczęłam plamić na brązowo ale pomyślałam że to po badaniu. No i dziś normalnie okres [emoji1745] nie wiem czy mam pisać to lekarza czy czekać aż się skończy iść do niego na kontrolę...
Z tego co sie orientuje po laparo moze byc rozregulowane wszystko, ja nie mialam owulacji i mysle ze powinno sie unormowac a moze po laparo to bylo krwawienie takie po zabiegu a teraz zwykla miesiaczka hmmm? A ile trwalo?

Mój lekarz powiedział że po laparo mogę krwawić ale miesiączka ma być normalnie w terminie z tym że się spóźnia ;) może u Ciebie też do było po zabiegowe.. długo trwało?

Mój lekarz powiedział że po laparo mogę krwawić ale miesiączka ma być normalnie w terminie z tym że się spóźnia ;) może u Ciebie też do było po zabiegowe.. długo trwało?
No w sumie mogło tak być. Trwało 4 dni ale pierwsze 3 to był potop. A to krwawienie jeśli jest @ to jest spóźniona o kilka dni.

reklama
Do góry