reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania pa laparo

Hej dziewczyny- jestem po laparo w listopadzie, jajowody drozne, usuniecie endo 2 stopnia- lekarz kazal sie starac od razu a tu mija 4 miesiac i nic- a powiedzial ze do pol roku teraz najlepszy czas na zajcsie

reklama
A dzis 2 dc- a myslalam ze tym razem bedzie ok bo bralam utrogesan,ktory mial mi pomoc a tylko cykl mi 10 dni wydluzyl, w tym cyklu mam dodatkowo lamette przyjac jednorazowo 3 tabletki jutro

@Hankaa a jaktam u Ciebie? Mi lada dzień się pojawi okres bo już go czuje:/ oby nie jutro bo wracam już do pracy a ponoć pierwsza po zabiegu jest bolesna:/ tak okrutnie nie chce wracać że masakra , nienawidzę swojej pracy, tego ciągłego stresu, zachowań szefa :/
U mnie @ spóźnia się 4dzien.. raz objawy są, raz ich nie ma.. oszaleć można.. staraliscie się po zabiegu? Gdzie pracujesz? Może mogłabyś przedłużyć L4?

Hej dziewczyny- jestem po laparo w listopadzie, jajowody drozne, usuniecie endo 2 stopnia- lekarz kazal sie starac od razu a tu mija 4 miesiac i nic- a powiedzial ze do pol roku teraz najlepszy czas na zajcsie
Czyli u Ciebie to co i u mnie.. Endo 2 stopnia.. ale ja mam wizytę 9marca.. z tym że @ się spóźnia i znając moje szczęście przyjdzie na samą wizytę..

A dzis 2 dc- a myslalam ze tym razem bedzie ok bo bralam utrogesan,ktory mial mi pomoc a tylko cykl mi 10 dni wydluzyl, w tym cyklu mam dodatkowo lamette przyjac jednorazowo 3 tabletki jutro
Jaki lekarz ma plan gdyby się nie udało?? Cholera mnie bierze że my bardzo chcemy i się staramy i nic.. a druga wywalone całe życie i ma.. niesprawiedliwe jest to wszystko.. a jeszcze co chwilę dowiaduje się o nowej ciąży w otoczeniu

Jaki lekarz ma plan gdyby się nie udało?? Cholera mnie bierze że my bardzo chcemy i się staramy i nic.. a druga wywalone całe życie i ma.. niesprawiedliwe jest to wszystko.. a jeszcze co chwilę dowiaduje się o nowej ciąży w otoczeniu
Moj lekarz to jak bylam w tamtym cyklu na monitoringu to powiedzial ze u mnie przyczyna nieplodnosci usunieta- czyli zrosty i endo i teraz powinno sie udac a tu nic😭 mnie juz za kazdym razem jak dostaje @ to placz i niedowiezanie, bo mialo sie udac a znowu nic. Nie wspomne ile kasy na leki wydaje ja i maz

Moj lekarz to jak bylam w tamtym cyklu na monitoringu to powiedzial ze u mnie przyczyna nieplodnosci usunieta- czyli zrosty i endo i teraz powinno sie udac a tu nic😭 mnie juz za kazdym razem jak dostaje @ to placz i niedowiezanie, bo mialo sie udac a znowu nic. Nie wspomne ile kasy na leki wydaje ja i maz

Rozumiem Cię.. 😢 ale nie możemy się poddać, na końcu na pewno czeka na nas nagroda. Długo się staracie?

reklama
Zaraz za stara bede, dobrze ze mam juz corki ( blizniaczki) ale zaszlam z nimi w 3 cyklu staran a teraz od 5 lat nic i niby endo bylo przyczyna bo zrosty po cesarce sie mogly pomawic,ale cholerka mnie bierze bo jak mowisz wszystkie wokolo zachodza a ja nic☹️

Do góry