Hejka. Miałam histeroskopie z laparoskopia 17 lutego, było podejrzenie niedrożności ale wszystko ok. Do lekarza chodzę prywatnie a na zabieg mnie skierował na NFZ do takiej małej kliniki ginekologicznej. Zwolnienia dostałam łącznie 16 dni ale mogę przedłużyć bez problemu. Starać kazał się od razu tzn jak tylko się fizycznie będę czuć dobrze. Ja miałam tradycyjne szwy jeden w pępku a drugi w okolicy jajnika. Wiadomo nie czułam się rewelacyjnie kilka dni po ale już tak w 60% już się czuję ok.
reklama
pannadziewanna
Fanka BB :)
Witaj[emoji3526] super że wszystko ok z jajowodami. to była laparoskopia diagnostyczna czy cos ci usuwali? Starałas się w cyklu z laparo czy w następnym?Hejka. Miałam histeroskopie z laparoskopia 17 lutego, było podejrzenie niedrożności ale wszystko ok. Do lekarza chodzę prywatnie a na zabieg mnie skierował na NFZ do takiej małej kliniki ginekologicznej. Zwolnienia dostałam łącznie 16 dni ale mogę przedłużyć bez problemu. Starać kazał się od razu tzn jak tylko się fizycznie będę czuć dobrze. Ja miałam tradycyjne szwy jeden w pępku a drugi w okolicy jajnika. Wiadomo nie czułam się rewelacyjnie kilka dni po ale już tak w 60% już się czuję ok.
pannadziewanna
Może jeszcze nie wszystko stracone. Czekam na wieści!Robiłam sikanca wczoraj ale biel.. co prawda przytulanki były w 18dc więc może za wcześnie na test. Cykle mam 28 dniowe i owu też musiałaby się przesunąć ale przez ten zabieg i ogólne średnie moje samopoczucie po to już nie wiem. Wcześniej nie miałam sił na przytulanki
Diagnostyczna , szukali przyczyny braku ciąży tak od środka. Nie nie starałam się niestety. Zabieg miałam tuż po miesiączce a kilka dni po zabiegu owu bo mam krótkie cykle. Szczerze to jeszcze nie czuje się fizycznie gotowa na seks. Także czekam na kolejny cykl.Witaj[emoji3526] super że wszystko ok z jajowodami. to była laparoskopia diagnostyczna czy cos ci usuwali? Starałas się w cyklu z laparo czy w następnym?
pannadziewanna
I jak tam?Robiłam sikanca wczoraj ale biel.. co prawda przytulanki były w 18dc więc może za wcześnie na test. Cykle mam 28 dniowe i owu też musiałaby się przesunąć ale przez ten zabieg i ogólne średnie moje samopoczucie po to już nie wiem. Wcześniej nie miałam sił na przytulanki
Hankaa
Cisza chyba przed burzą.. kupię dzisiaj test i zrobię rano chyba że @ mnie wyprzedziI jak tam?
pannadziewanna
Czekam w takim razie [emoji6]Cisza chyba przed burzą.. kupię dzisiaj test i zrobię rano chyba że @ mnie wyprzedzi
Hankaa
Zrobiłam teraz i biel..Czekam w takim razie [emoji6]
Katalinazed
Dopóki nie ma @ jest nadzieja. Ja mam mieć w sobotę a w środę do szpitala na laparoskopię i oby na złość nic się nie poprzesuwało.Zrobiłam teraz i biel..
reklama
Hankaa
Ja przed laparo dostałam od lek antykoncepcje bo właśnie @ wypadała na dzień zabiegu..Dopóki nie ma @ jest nadzieja. Ja mam mieć w sobotę a w środę do szpitala na laparoskopię i oby na złość nic się nie poprzesuwało.