reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Normalnie znalazlam rewelacyjny szampon...ciesze sie ze na niego natrafilam zanim wylysialam :-D:-D:-D takze teraz juz calkowicie odratuje swoje kudelki i zapominam o farbowaniu....
Lupiez juz zniknal calkowicie no i humor mam lepszy bo pojawia sie coraz wiecej malych wloskow a juz myslalam o peruce:sorry:

Lisica :szok: sporo tych kierunkow masz zrobionych...ale to zawsze chyba latwiej o prace

reklama
Butterfly mój też informatyk tylko webowy ;-) a pedagogikę również skończyłam, ale nie jestem zadowolona. Po animacji spoleczno kulturalnej ciężko z praca, nawet w szkole nie możemy pracować.

Aschlee super że jest poprawa! A co to za szampon?

Adelo ducray anaphase jest dosc drogi ale skuteczny:tak:Przynajmniej na mnie dziala tak jak trzeba...Jestem w 100% zadowolona u mnie po przeliczeniu na zl kosztuje 57 zl

Adelo – fajnie, że weselicho :D Kurcze w sierpniu minie rok od mojego : )
Lisica – sałatę umyć i porwać i układać w słoiku. Na dno dwa ząbki czosnku i sporo koperku. I upchać ile się da sałaty. Zalewa: na litr wody 1 łyżka soli i pół łyżki cukru. Smakuje cos w stylu ogorkow kiszonych. Mozna po dwoch dniach jesc:)
Butterfly – a ja w Lublinie mieszkam właśnie. Dojazdy są kiepskie to fakt, ale zawsze jest gdzie odpocząć od miasta, no nie? Kurcze no rozmarzyłam się o tej wsi… :D
KasiaJ – no, tak lepiej : ) Ja dziś ćwiczyłąm równo godzinkę
A ja jestem po filologii hiszpańskiej ;p

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczynki
Przepraszam ze wczoraj nie pisalam ale stresa sie najadlam bo zaczelam plamic i juz czlowiek nie mysli wtedy. Gin kazal przyjechac wiec tak : mam dropsika 3.6 mm :-) i ma sie dobrze. Mam sie oszczedzac troche bardziej.
Nie nadrobie was sory ale troche naprodukowalyscie.

Lisica paczka doszla?? Bursztynka znalazlas tez?

Milego dnia dziewczynki

Asiu super! Niech dropsik rośnie zdrowo :tak; za paczkę dziękuję, bursztynek musiał się zawieruszyc w kopercie, ale jej nie wyrzuciłam więc sprawdzę w domu :)

Dzień dobry Laski:*
Adelo - o widzisz ile nas łączy:-D Ja jestem na specjalizacji szkolna z terapią pedagogiczną... ale myślę, że z robotą też będzie kiepsko...
Jussastar - zapraszam do mnie;)
Asia - odpoczywajcie dużo:) Niech dropsik rośnie zdrowo:)
Lisica - ja już po drugim kierunku, mam dość i uczyć mi się nie chcę:D
Ja właśnie po porannej kawce, trzeba się zaraz jakoś ogarnąć....:)

reklama
Do góry