reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Normalnie znalazlam rewelacyjny szampon...ciesze sie ze na niego natrafilam zanim wylysialam :-D:-D:-D takze teraz juz calkowicie odratuje swoje kudelki i zapominam o farbowaniu....
Lupiez juz zniknal calkowicie no i humor mam lepszy bo pojawia sie coraz wiecej malych wloskow a juz myslalam o peruce:sorry:

Lisica :szok: sporo tych kierunkow masz zrobionych...ale to zawsze chyba latwiej o prace

reklama
Butterfly mój też informatyk tylko webowy ;-) a pedagogikę również skończyłam, ale nie jestem zadowolona. Po animacji spoleczno kulturalnej ciężko z praca, nawet w szkole nie możemy pracować.

Aschlee super że jest poprawa! A co to za szampon?

Adelo ducray anaphase jest dosc drogi ale skuteczny:tak:Przynajmniej na mnie dziala tak jak trzeba...Jestem w 100% zadowolona u mnie po przeliczeniu na zl kosztuje 57 zl

Adelo – fajnie, że weselicho :D Kurcze w sierpniu minie rok od mojego : )
Lisica – sałatę umyć i porwać i układać w słoiku. Na dno dwa ząbki czosnku i sporo koperku. I upchać ile się da sałaty. Zalewa: na litr wody 1 łyżka soli i pół łyżki cukru. Smakuje cos w stylu ogorkow kiszonych. Mozna po dwoch dniach jesc:)
Butterfly – a ja w Lublinie mieszkam właśnie. Dojazdy są kiepskie to fakt, ale zawsze jest gdzie odpocząć od miasta, no nie? Kurcze no rozmarzyłam się o tej wsi… :D
KasiaJ – no, tak lepiej : ) Ja dziś ćwiczyłąm równo godzinkę
A ja jestem po filologii hiszpańskiej ;p

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczynki
Przepraszam ze wczoraj nie pisalam ale stresa sie najadlam bo zaczelam plamic i juz czlowiek nie mysli wtedy. Gin kazal przyjechac wiec tak : mam dropsika 3.6 mm :-) i ma sie dobrze. Mam sie oszczedzac troche bardziej.
Nie nadrobie was sory ale troche naprodukowalyscie.

Lisica paczka doszla?? Bursztynka znalazlas tez?

Milego dnia dziewczynki

Asiu super! Niech dropsik rośnie zdrowo :tak; za paczkę dziękuję, bursztynek musiał się zawieruszyc w kopercie, ale jej nie wyrzuciłam więc sprawdzę w domu :)

Dzień dobry Laski:*
Adelo - o widzisz ile nas łączy:-D Ja jestem na specjalizacji szkolna z terapią pedagogiczną... ale myślę, że z robotą też będzie kiepsko...
Jussastar - zapraszam do mnie;)
Asia - odpoczywajcie dużo:) Niech dropsik rośnie zdrowo:)
Lisica - ja już po drugim kierunku, mam dość i uczyć mi się nie chcę:D
Ja właśnie po porannej kawce, trzeba się zaraz jakoś ogarnąć....:)

reklama
Do góry