reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Ufff Dziewczyny jestem już! Ale się napitrasiłam. Zrobiłam obiadek roladki z piersi kurczaka z serkiem pleśniowym i żurawiną z sosem żurawinowym i barszcz czerwony. Do tego zrobiła, trzy słoiki czereśni i 4 słoiki sałaty kiszonej :D Próbowałyście? Nam smakuje bardzo, chociaż ja jak byłam mała nie lubiłam…

Ashlee – dobre : ) Muszę zapamiętać, bo jak chcę coś opowiedzieć to wszystkiego zapominam …
Butterfly – mogę z ciekawości spytać co robicie na wsi? Mój mąż mówi, że chętnie by zamieszkał na wsi i zajął się uprawą czegoś, ale , że on z miasta to nie wiedziałby jak się zabrać za to… \
A co do biegania – też nie lubiłam w szkole. Ale jak się biegnie w swoim tempie to całkiem inaczej : )

Grubson – pewnie, że będziemy mieć domy : ) Tylko trzeba trochę odłożyć… No pewnie, właśnie dużo chorób bierze się ze złego trybu życia. Mało ruchu + zła dieta… A propos dobrej formy to i ja zaraz chcę się za ćwiczenia wziąć. Już tylko ochłonę i kawkę dopiję.

KasiaJ
– co się dzieje? PMS minie i będzie lepiej : ):tak:

Enidka –no trudno jakoś trzeba sobie radzić, nie? Kiedyś ludzie spali w jednej komnacie i jakoś się rozmnażali hehe :-D

reklama
Cześć kobietki :)

ja po weekendzie fajnie, byliśmy na weselichu, ale mąż się chyba czymś zatruł.. kolejna nieprzespana noc za nami. Ale już się uspokoiło.

Enidka witaj ;-)

Marta kto wie, kto wie ;-) I nie martw się na zapas, to że kiedyś tak było nie znaczy, że teraz, łap chwilę, jeśli ją czujesz ;)
Jussastar ale fajnie, że monitoring wykazał tyle pęcherzyków :-) a na wyjeździe dacie radę, zaszyjecie się i do dzieła ;)
Gabis daj znać jak po wizycie ;-)
Grubson super podejście!
Aschlee &&&& cały czas! :D uwielbiam carbonare!!! Mąż tak samo :)
Majdaczek ja też ślęczę przed Mundialem ;) Życzę Wam takiego najlepiej podwójnego gola!
Kasia nie ma miejsca na doła!!! ;-)

Jestem jak najbardziej za zdrowym jedzeniem i ruchem! :-)

Enidka, nie, nie jesteś sama, ja też tak odwalam czasami z testami, ale już nie będę :p:p

Jussastar, alee obiadek :D U nas sama zupa, wystarczy :D N ja dzisiaj nie poćwiczę, bo mnie brzuch koszmarnie boli, ale jeszcze dzień, dwa i wracam do ruchu :)

Adelo,
to fajnie, że się pobawiliście na weselu :)

U nas w tym roku było tylko nasze, za to w przyszłym pewnie ze 3 albo i więcej :D

Hhehe, miesiąc temu napisałabym mężowi żeby mi kupił czitosy po drodze z pracy, a dzisiaj mu kazałam kupić siemię lniane :D:D:D

Jussastar, mój maz pracuje w miescie - lublinie, codziennie dojeżdża ok 40 km do pracy, ale planuje znalezc jakas prace blizej domu, jest informatykiem, wiec jak cos bedzie musial sie przekwalfikowac:p ja póki co w domu z córka, jestem po dziennikarstwie i teraz koncze pedagogikę wiec tez może jakaś prace kiedyś podejmie tutaj, może w szkole albo przedszkolu... Pola nie mamy, jedyne 11 arów, wiec szału nie ma, ale nam wystarcza:) szczerze mówiąc to już nie wrocilabym do miasta... Jest mi tu tak dobrze:)
A propo zdrowego odżywiania...przed chwila wrocilam ze sklepu - 8 km.rowerkiem, kupilam lody, chipsy i piwo;p samo zdrowie:p

Butterfly mój pracuje 80 km od domu, dobrze że w systemie zmianowym po 12 godzin bo te 160 km mogą wykończyć, i człowieka i portfel :-/ dziennikarstwo? Ja też mam licencjat z dziennikarstwa ;) magistra z filologii polskiej (edytorstwo), i podyplomowkę z pedagogiki. Całe szczęście że pracuję w zawodzie :-p

Lisica lo matko...strasznie daleko 80km :szok: nawet 40 dosc dalekoTwoj maz chyba do pracy ponad godzine jedzie nie?

Dziękuję, jesteście kochane:tak:
postaram się pozytywnie myśleć.. :tak:

Ja codziennie do pracy jeżdżę ok 30 km w jedną stronę, także też mam kawałek. Długo jeździłam autobusem ale teraz przesiadłam się na autko. Rano jadę 20 min a popołudniu 40 bo są korki:-(

Adelo ja też jestem za zdrowym żywieniem ale.. uwielbiam czekoladę niestety...i to mnie gubi.
Za to na orbitreku staram się ją spalać;-)
jusastar trzymam kciuki!

Aschlee zgadza się, ponad godzinę. Na szczęście jeździ w takich godzinach że omija korki. Ja mam do pracy ok 12 km ale niestety ten odcinek drogi jest w remoncie i mi schodzi ok. 30 min :-/

reklama
Do góry