reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Aschlee, no i dobrze, ja temperaturę chcę mierzyć, ale testów też już żadnych nie robię, bez sensu, jak jeden i to czuły nie wyszedł to już nie wyjdzie i koniec. ;)
Ja po prostu chcę żeby już @ przyszła, bo teraz to jest taka strata czasu..
No to życzę Ci, żeby nie przyszła i żeby 28 wyszły piękne 2 krechy, nie pozostawiające wątpliwości :)

Jussastar, to pewnie jeszcze pozostałości zawirowań po poronieniu i dlatego ;) To tylko 3 dni, oby nie więcej.
No ja to mam nadzieję, że już nie zobaczysz jak po clo :D:D

Majdaczek, nie martw się, w sumie nic takiego strasznego się nie dzieje, każdej się zdarzają takie dziwne sytuacje raz na jakiś czas, a jeszcze u Ciebie infekcja, na pewno stres i gotowe ;)

reklama
grubson dzięki, po prostu boję się, żeby mój organizm nie zwariował i znowu się okaże, że nie potrzebnie robiłam sobie nadzieję w tym cyklu :no:

Kochana, musimy jakimś cudem trochę się zdystansować, bo zwariujemy, w każdym drobnym sygnale z organizmu doszukujemy się ciąży/komplikacji i tak to jest.. Gdybyśmy się nie starały, to nawet nie zwróciłybyśmy na to wszystko uwagi..
Ale wiem, wiem, jest to cholernie trudne.

Idę dziewczynki, muszę posprzątać mieszkanie, bo jedziemy dzisiaj do rodzinnego miasta, do rodziców na weekend. w końcu, po 1,5 miesiąca.. Dobrze, że jesteśmy z tego samego miasta, bo jakbyśmy mieli obskoczyć 2 to w ogóle byłoby słabo. Niby tylko 130 km, ale jednak trudno znaleźć czas, szczególnie pod koniec roku akademickiego :p Cieszę się, bo w domu nie myślę o takich rzeczach, ciągle jest coś do zrobienia, ktoś do odwiedzenia, nie mam czasu na komputer i to tez pomaga..

Także życzę Wam miłego weekendu, na tyle na ile się da wyluzujcie, przecież kiedyś nam się uda, noo!
Trzymajcie się, do poniedziałku :)

Majdaczek kochana glowa do gory nie mysl pesymistycznie wszystko jest w porzadku na pewno :tak:

Grubson milego wypadu :tak: ja tez planuje zorganizowac jakis fajny weekend.Nie do konca jeszcze wszystko rozplanowalam ale sporo atrakcjii juz wymyslilam :-D

Asia, mogę spytać jak długie miałaś cykle i czy były regularne? Mialam testowac w dniu spodziewanej @, czyli 1.07 albo pozniej, cykle rozregulowaly mam, z sredniej wychodzi 30dni, a zdarza się 29 badz 31,32dni.Tak patrzę na listę z 1 strony i widzę, że Ty @ mialas na 18.06 i tak sobie myślę, że może i ja w czerwcu zatestuje te parę dni wcześniej:) :p

"Głupia" pogoda jest dzisiaj, słońce świeci zaraz wiatrzysko i chmury. Poszłam z Olkiem na spacer i na płac zabaw i po prawie 2,5h musze powiedzieć, że zmarzlam! :|

Dominika u mnie tez jakos dziwnie niby slonce swieci ale jakos jak czasem zawieje to nie jest za cieplo...powyciagalam lezaki na taras ale za dlugo to chyba nie posiedzimy na nich...mam nadzieje ze upaly szybko wroca :tak:

Grubson- milego weekendu i zdystansowania sie:) masz racje wszystkim sie nam uda.
Majdaczek- choroba pewnie tak wplywa. Nie mysl o tym, polez w lozku i poogladaj tv.

Ashlee- a co wymyslilas?

Dominika- no jak tyle posiedzialas to pewnie:)
Do nas mama przyjezdA moja i chyba pojedziemy do siostry w odwiedziny:)

jussastar chętnie bym poleżała w łóżku, ale niestety mam taką pracę, że nie mogłam mieć nawet dnia wolnego. To jest jakiś koszmar. Na szczęście jest dzisiaj o wiele lepiej. Ja Cię całkowicie rozumiem z tą pracą, też tak mam i temu się jeszcze bardziej nakręcam z tym dzieckiem. Miałam odpuścić sobie od tego cyklu mierzenie temperatury, prowadzenie wykresów, itp. a znowu wykupiłam abonament na ovufrend i mam zamiar jutro zacząć mierzyć temperaturę. To jest straszne :baffled: U mnie w ogóle z tą temperaturą pod koniec cyklu było dziwnie, bo zamiast spaść przed @ to ona w dniu miesiączki podskoczyła z 37,10 na 37,70. Już w ogóle nie wiem co o tym myśleć :no:
I dlatego zastanawiam się, czy ta cała obserwacja ma u mnie jakiś sens????

reklama
Dominika ovufriend wyznaczyl mi termin @ na 18. 06 biorac pod uwage ze kilka ostatnich cyklow zawsze sie spozniala i wyliczyl 32 dni. Z moich normalnych wyliczen cyklu 29 dniowego powinnam dostac @ w niedziele wiec jestem caly czas przed terminem.

Do góry