reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Asiu SUPPPPEEERRRRR!! Gratuluję pięknej bety:tak::tak:

Apatko no proszę:tak:pięknie !!

Która następna?? bo na pewno nie ja.. spisany cykl na straty niestety.. mąż chce czekać ......

reklama
Apatka, gratulacje i udanego urlopu :)
Asiu, gratuluję jeszcze raz. A napiszesz od jak dawna się starałaś?

No i proszę jak ten czerwiec się rozkręcił :). Fajnie.

Fuma, o jakiej presji czasu piszesz? Nie mogę sobie przypomnieć czy już coś o tym pisałaś.

Jussastar, ja miałam bardzo podobnie niedawno, bo też zmieniałam obowiązki w pracy i wpakowałam się do takiego wymagającego i długoterminowego projektu. I też miałam nadzieję, że może się jednak nie załapę, no ale nie udało się i musiałam stawić czoła nowym obowiązkom. Teraz okazuje się, że nie taki diabeł straszny jak go malują. Więcej się stresowałam wcześniej co to będzie niż teraz, kiedy jestem już znacznie spokojniejsza i nawet trochę mi się to trochę podoba. No, ale niestety starania to trochę opóźni, niestety.

Asiu gratuluje, piękny przyrost super :)

Apatka dobrze że byłaś i na pewno Cie to uspokoiło, teraz wypoczywaj na urlopie i dbaj o siebie ;)

Marta posłuchaj głosu serca ;)

Jussastar jak to mi już powiedziano wczoraj. Wszystko ma swój czas i nie ma co planować. Życie samo ułoży scenariusz.

Teraz będziemy się urlopowac z mężem do końca czerwca, a potem zaraz wizyta u gina na początku lipca. Ciekawa jestem co mi powie. Jeszcze chwile temu sama bym przerwała kuracje żeby już moc się tylko starać a teraz w sumie mogę jeszcze do końca sierpnia być na prochach. Wszystko mi już jedno...

Dzien dobry.

Adelo ! Nie mizna sie poddawac. Badz dobrej mysli.

Ja ostatnio budze sie przed budzikiem. Ale wieczorem padam w locie :-)

Milego dnia

Hej,
Asiu kiedy planujesz wizytę?

I co ja mam z wami zrobić ciężarówki? :-D wypisać was już z listy czy chcecie jeszcze poczekać na potwierdzenie przez lekarza?

Dzień dobry dziewczynki:))) któraś dziś testuje?? Jeśli tak to mocno zasiskam &&&&&& :)))
Grubson jak tam @ przyszła?
Apatka miłego urlopu:)))
Asia ja pamiętam jak byłam w ciąży to 19 i ja juz byłam gotowa iść spać;p wypoczywaj ile tylko możesz;)
Adelo na nas tez przyjdzie czas:)))
Fuma wyluzuj trochę, to szybciej się doczekasz upragnionych kresek... Tak tak wiem, łatwo mówić, ale bądź dobrej myśli;))
Kasia może zorganizuj jakiś romantyczny wieczór to może maz się skusi:)))
Ja juz koncze @, mam nadzieje ze dziś to juz ostatki tej wstreciuchy...
Teraz kawka, sniadanko i do ogródka z mała bo piękna pogoda u nas:) u Was tez tak slonecznie?

reklama
Do góry