reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

AsiaSz dzięki bardzo za poradę. Trzymam kciuki za betę.
Ja właśnie zmuszam się, żeby coś zjeść. Gardło boli okropnie, a wszystko co próbuję przełknąć, ma dziwny smak. Jedynym plusem tego wszystkiego, że może stracę troszkę na wadze :):):)

reklama
Asia- bedzie dobrze!! Wierze ze.beta bedzie wzorowa:)
Majdaczek- ja mialam angine ze dwa lata temu. Poszlam w niedziele do takiej przychodni dyzurujacej w swieta i taka mloda gowniara mnie przyjela i twierdzila ze nic.nie widzi. A gardlo mialam spuchniete i zaropiale i nudnosci. Z laska dala mi antybiotyk i jak zapytalam o zwolnienie mnie wysmiala. Po powrocoe do domu ostro wymiotowalam. Na drugi dzien lekarz rodzinny zlapal sie za glowe o od razu mi zastrzyki dal... ehh tak mi sie przypomnialo

Hej dziewczyny.

Grubson - znam ten ból, mi też się @ spóźnia a odkąd brałam Dostinex to mam jak w zegarku :| wkurza mnie to opóźnienie, bo mi badania które muszę wykonać wypadają w weekend, kiedy labo zamknięte. Jak pech to pech.

Asia - trzymam kciuki za betę. Daj koniecznie znać! :)
Kupiłam dzisiaj tę farbę co polecałaś - Dia Richesse. Kolorek 8.31, jutro będę testować o ile nie dostanę @, bo podobno nie wolno wtedy :-)

Apatka - gratuluję Ci kochana! Powodzenia na badaniach i u lekarza:)
Dodam, że ja pierwszy raz słyszę, żeby betę badać w odstępie "dowolnym" lub tygodniowym... wszystkie znajome (i z forum i z "reala") miały badany przyrost 48h. Nawet mój ginek kiedyś mi powiedział, że jak tylko zobaczę dwie kreski to mam nie robić jednej bety na potwierdzenie tylko dwie w odstępie 48h. Nie mówię, że to jedyna opcja, może są inne... ale ja pierwszy raz się spotykam z taką dowolnością w tym badaniu. Najlepiej kochana jak posłuchasz swojego lekarza :)

Inis a jaki masz do niej oksydant. Bo do niej sa specjalne rewelatory mam nadzieje ze ktos ci powiedzial. Myslalam ze bedziesz w salonie robic. Proponuje revelator 4.5% albo 2.7% w zaleznosci od tego jaka masz nature.

Hej Dziewczyny :)
Gratuluję kreseczek i trzymam kciuki !
Ja wczoraj byłam na konsultacji u mojego gin - po zielone światło , którego ie dostałam mimo wszystkich prawidłowych wyników....
Miałam badanie na różyczkę, tokso, CMV i listeriozę. Stawierdził tylko że przyczyna ostsniego poronienia nie znana i wszystko w rękach Boga.
Powiedział , żeby czekać do września aby wszystko dobrze się zregenerowało po łyżeczkowaniu.... ;/
Ale ja go nie posłucham chyba... Cykle co do dnia mam tak jak przed więc wszystko wróciło do normy.
Mojemu mężowi nawet nie mówię o odczekaniu bo gotów czekać... A ja już nie chcę czekać...
Co myślicie?

reklama
Martaha ja mialam dokladnie ten sam termin co Ty i juz mam zielone swiatlo:tak:. Nie mam pojecia skoro badania mialas dobre dlaczego jeszcze kazal Ci czekac

Do góry