reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Apatka ale Ci namieszały :):):):):)
Ale jeżeli to Cię pocieszy, to tu większość z nas (czyli te jeszcze nie zafasolkowane) chciałyby mieć taki dylemat jak Ty :):):) Ja bym zrobiła betę i poszłabym do tego lekarza, jeżeli to ma Cię uspokoić. I jeszcze raz gratulację dwóch kreseczek.

Ostatnia edycja:
Dzięki wszystkim za wsparcie i podpowiedzi. Tyle razy już test robiłam i nigdy nawet cienia.
Trzymam za Was dalej kciuki i dam znać jak się sprawa rozwija.
Skoro zamówiłam tę wizytę, to pójdę, najwyżej gin powie, że za wcześnie, a przy okazji dopytam co na wszelki wypadek mam robić bądź nie robić.
I pewnie zleci mi bete (bez skierowania to mi teraz 40zl zawołali), wyniki będą wtedy jutro, to sobie przez internet sprawdzę co i jak.

Proszę pomóżcie mi. Dalej borykam się z infekcją gardła i dzisiaj już bez lekarza się raczej nie obejdzie. Powiedzcie mi czy jeżeli bym dostała antybiotyk, to ma on jakiś wpływ na starania się? Nie wiem czy powiedzieć lekarce, że staramy się o dzidzię i może przepisze mi coś w zamian?

Majdaczek oczywiście że powiedz lekarzowi o staraniach. Pewna grupa antybiotyków jest bezpieczna, z tego co pamiętam to należy do niej Duomox. Przykro mi że tak cię męczy. Ja ostatnio uratowałam się sokiem z cytryny i miodem, gdy moi chłopcy mieli anginę i antybiotyk.

Lisica a może orientujesz się, jeżeli bym już była zmuszona brać antybiotyk, to może coś mi się poprzestawiać w cyklu, zawsze miałam regularne i strasznie się boję.

Majdaczek ja kiedys podczas staran tez dostalam antybiotyk. Mowilam ze sie staramy i lekarka pytala sie w jakiej fazie cyklu jestem. Bylam wtedy na poczatku cyklu. Dala mi taki 3dniowy antybiotyk ktory utrzymywal sie w organizmie do tygodnia.

Majdaczek antybiotyk nie powinien ci rozregulowac cyklu. Duomox jest bezpieczny nawet w ciąży, zapytaj lekarza o niego.

reklama
Hej hej.

Apatka &&& za bete.

Majdaczek a moze masz po prostu alergie ktora objawia sie takim bolem gardla. Mialam tak pare lat puki lekarz w koncu sie zbuntowal i zamiast antubiotyku spuscil mnie do laryngologa. Proponuje Allegre. Dla mnie najlepsza. Kup i sprobuj.

Ja czekam na bete. Nie moge sobie miejsca znalesc.

Do góry