reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Apatka, gratuluję, wizyta była wcześniej planowana? Gin, raczej nic nie zobaczy, macica może jeszcze nie być rozpulchniona:) Siadz, nie denerwuj się, będzie piękna beta! Dziewczyny, w pierwszej ciąży, robiłam betę dla sprawdzenia, ale nie miałam podanych wartości. Tylko podany wynik pozytywny. W każdym laboratorium robią? To jest ilościowa czy jakościowa ta bbetka?

reklama
Nie wiem,
Gin powiedziala, ze nastepnym razem mam sie pojawic albo po 3 nieudanych cyklach albo jak sie uda.
Dlatego założyłam, że musze isc.
A uważacie by sie wstrzymać?
Nie mam doświadczenia.
To do kiedy? A isc po prostu na jakies badania?

Apatka wielkie gratulacje i powodzenia u lekarza. Piękny teścik :)
AsiaSz trzymam kciuki, będzie dobrze, zobaczysz.

Ostatnia edycja:
Dominika ja przy becie miałam podane wartości i przedział dla tygodnia ciąży. Myślę że w każdej przychodni, labo czy szpitalu zrobią bez problemu.

U mnie było tak, że parę dni przed @ wiedziałam juz, zrobiłam test a później poleciałam na betę, zanim zapisałam się a takie były terminy..poszłam Gin zlecił laboratoryjne być w ośrodku zdrowia, bozbadania oobligatoryjne nie umiał stwierdzić. .obrzęków bardzo wczesna ciąża. Zadzwoń do swojego Gin i powiedz, od razu się umówicie sie na wizyte chyba że będzie chciał żebyś przyszła. Ja zrobiłabym betę tj dziewczyny:) i po 48h jeszcze raz i zobaczyla przyrost.nie sugeruj się naszymi odpowiedziami tylko postępuj tak jak serce Ci podpowiada;) mam nadzieje, ze za 11 dni i ja ukaże II kreseczki:p zapisać się możesz i musisz,ale czy na dzisiaj:)

ja sie odrazu dzis umówiłam. Ale jak tak, to może faktycznie pojde dzis na bete, nawet zaraz, potem w przyszlym tygodniu i zobaczymy.

Napisze jeszcze raz, co za telefon grrr! Lekarz zlecił w laboratorium w ośrodku zdrowia badanie być, bo z badania obligatoryjne nie umiał stwierdzić ciąży, a testem ciążowy i pozytywnym wynikiem bhcg z laboratorium nie chciał się sugerować i wysłał na te z przychodni.Na szczęście zmieniłam tego giną na innego, z reszta ja byłam po zmianie lekarza pod opieką 2 ginowgin-poloznika (standardowo) i giną specjalizującego się w ultrasonografii i genetyka.Przepraszam za błędy.

Lisica, w ciąży byłam 4 lata temu,to nie tak dawno jest możliwość, że w pro laboratorium robili tylko bach na potwierdzenie? Bo jeśli teraz się uda, to będę chciała zrobić i sprawdzić wartosci:)

reklama
Apatka ile cykli się staraliście?
A mnie dalej męczy, jeść nie mogę przez to moje gardło, jeszcze do tego bolą mnie węzły chłonne.

Ostatnia edycja:
Do góry