reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Grubson ile ja bym dala za zupe koperkowa mniammmmm ale u mnie nikt jej nie lubi a gotowac dla siebie to tak kiepsko

reklama
Grubson, masz racje;) Ja od ok.2 miesięcy biegam, ten tydzień tylko odpuściłam, bo @ miałam i jakoś chęci brakowało... ale dziś zamierzam wrócić na właściwe tory:D I wieczorem rundka po wiejskich drogach;p
Dodam, że wcześniej nienawidziłam biegać, wf w szkole to dla mnie koszmar był... dodatkowo mam duży biust i jak biegam to mało łba se cyckiem nie rozwale... ale się przemogła i nawet mi się spodobało:D

Ja na zrzucenie zbednych kilogramow wybieram zumbe i cwiczenia z Mel B jak @ przylezie to pewno znow wezme sie za cwiczenia bo ze 3 kg chcialabym zgubic :tak:

Witam. Skończył się weekend, no i oczywiście dzisiaj pogoda się piękna zrobiła :) ale to już chyba jakieś fatum, wisi nad tymi weekendami :)
butterflay dziękuję za wywołanie :) U mnie jakoś leci, już się tak nie dołuję. Zaczynamy z mężem nowy cykl, uda się to wtedy będziemy świętować :) Nawet trochę żartujemy sobie z całej tej sytuacji (tak na rozluźnienie). Wczoraj mi mój M powiedział, że jeżeli chce, żeby mi strzelił "gola" to musi pooglądać trochę Mundialu ;-) i tak własnie ślęczy nad tym TV w każdej wolnej chwili, ale co zrobić to jego hobby :)
Lisica jakbyś mogła zmienić mój termin @ na 12.07. Dzięki i mocno zaciskam kciuki za Twój cykl i owulację, będzie dobrze.
gabis jak wizyta, daj znać?
martaha jakbym miała Ci doradzić to poczekaj z tym testem do dnia @. Ja na dwa dni przed @ miałam bladą drugą kreseczkę i narobiłam sobie niepotrzebnie nadziei, a @ i tak przyszła z jednodniowym opóźnieniem. Wiem, że butterflay też tak miała. Bądź cierpliwa, a będzie OK, zobaczysz.

Majdaczek, no wreszcie jesteś:)))
Moja Tośka urodziła się w czerwcu 2012, wtedy kiedy było euro:D i też się z mężem śmiejemy, że w euro się nasza córka urodziła a w mundial pocznie się nasz syn:D hehehe

No ja jak waze 53 czy 55 kg to jakos juz sie tak nie za bardzo czuje.Jakos chce utrzymac wage 50 kg :tak:

Aschlee, no wiadomo, dla siebie też bym nie gotowała :p

butterfly, oo no to super, że biegasz! Hehe u mnie na odwrót, w szkole miałam 6 z wf-u, a teraz.. Ale nic, przejdzie @ i wracam do ćwiczeń :)

Asch, 50?! Zazdroszczę!!! Ile masz wzrostu? Też bym chciała tyle ważyć...

reklama
Kochane ja mam 165 wzrostu wiec za duza nie jestem a teraz waze 53 kg i czuje sie jakas ciezka jak taka mala kuleczka :-D a ze duza nie jestem to kazdy dodatkowy kilogram widac :baffled:

Do góry