reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Robilam testa dzis rano o 5 :) hehe ale dalej nic i cholera nie wiem czy odstawiac ten duphaston? Czy jeszcze za wczesnie na test?nie wiem czy nie isc na krew bo przynajmniej na 100% bede wiedziec. Nie chce tez sztucznie przeciagac cyklu jezeli nic nie ma.

reklama
Justyna,ekspertem nie jestem-ale wypowiem sie,a co! :p
Wydaje mi sie,ze dupek ma takie same dzialanie jak luteina-chyba moze nawet lepsze.Czasem lekarze przepisuja luteinie na podtrzymanie jesli jest ciaza,albo na wywolanie jesli nie przychodzi.Dlugo Ci sie spoznia?Dla pewnosci idz na betke.

Happy,nie wiedzialam,ze to w tym dniu.

Shawty,co u Ciebie?

Dominika w zasadzie jutro ma byc dopiero. Testy z moczu negatywne. Mialam dzisiaj jechac ale nie dalam rady..poki co biore dupka dalej..boje sie odstawic ze w razie czefo moge poronic:p..no ale nie wiem czy cos jest bo testy negatywne. Piersi mnoe bola i mam uczucie ciezkosci w nich a tak to nic :)

Fumagoch-gdyby nie mikroporonienie mój synek miał by starsze rodzeństwo...tez mi przykro ale byłam bardzo młoda i mimo ze głupio to Brzmi to wiem ze lepiej ze tak sie skończyło.
Lisica, ,fuma-tuleee :*
Justyna zrob rano test jeszcze raz

Oda, Tuśka co tam u Was? Sa jakieś objawy??

Justyna, dzięki, że pytasz, u mnie objawy są, ale na zbliżającą się @. Ale nie martwię się na razie, tym lepiej będzie dla mojej pracy. Bardziej liczę na następny cykl.
Justyna, trzymam kciuki za nowe testowanie, może jest jeszcze szansa.

Fuma, a Ty długo się starasz, co mówi Twój ginekolog?

reklama
Happy no tez przechodzilam przez to :) najpierw euforia a pozniej okres:) kupilam pink test i zrobie jutro rano:) te z allegro jakies gowniane bo negatywy wychodza :D

Do góry