reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Po czytałam trochę na forach ginekologicznych i wyczytalam ze w sumie test mógł wyjść negatywny a ciąża jest bo wysokość hotmonu hcg u każdej kobiety jest inny. I ze najpewnieszy termin to 14dni po terminie @. Wtedy nawet test o małej czułość ciążę wykaże. Czyli poczekam jeszcze te 8 czy 9dni i zrobię kolejny test i dopiero jeśli wyjdzie negatywny to pójdę do lekarza. Z synem robilam test dopiero w 14tc.
Edit.
Dostałam @ tydzień po terminie...strasznie u mnie ostatnio cykle nieregularne, poprzedni miał 23dni a teraz ponad 35:/ masakra. Dobranoc:)

Ostatnia edycja:
reklama
Justyna, u mnie w dniu spodziewanej @, pojawił się śluz z niteczkami krwi - już wtedy wiedziałam, ale nie dowierzałam :p

Happy, wybieracie się do PL do rodziny na dniach? Może w Polsce warto zrobić badania?
Nie wiem co Ci poradzić, obserwuj swój organizm.

Domi no u mnie chyba to plamienie ustaje..ciężko mi tez stwierdzic co i jak bo aplikuje ten pimafucin(poki @ nie ma)żeby wyleczyc infekcje :)A on trochę mi zakłóca obraz, że tak powiem...Teraz jak zmieniałam wkładkę to miałam tylko lekko różowe zabarwienie pozostałości tego leku. już mnie nie kłuje tak ten jajnik lewy jak wczoraj i przedwczoraj. Piersi są bardziej bolesne i krzyż trochę mnie boli więc cieżko wyczuc bo objawy jak na @ też..:p

Happy wiem, że nie tego oczekiwałaś ale przynajmniej już wiesz na czym stoisz..Może jakis progesteron na uregulowanie by Ci dali??

Ej dziewczyny w ogóle to muszę was opieprzyc(o ile jeszcze tu wchodzicie i czytacie) bo straszna cisza się tu zrobiła!!!:angry:

O widze, że reakcja jest heheh :D:-):-)
Jussastar no u mnie dzisiaj tak jak wyżej napisałam:p Już chyba zanika to plamienie tak mi się wydaję..zaraz idę do wc znów sprawdzic co i jak :) Nie wiem też kiedy jest sens zrobic test..Ginekolog mówiła, że w dniu miesiączki..biorę dupka i boję się go odstawic w razie czego..a znowu jak nie ma ciąży to bez sensu przedłuzam sobie cykl :) Także własnie w tej kwestii nie wiem co robic ;/ Póki co jem ten duphaston :D

Dominika - do pl jadę dopiero w czerwcu. Ale teraz chodzę do kliniki planowania rodziny i może tam uda się zrobić te badania.
Justyna-nie tego oczekiwalam ale szczerze mówiąc spodziewałam sie tego i widzę że za każdym razem jest mi smutno coraz mniej...chyba przyzwyczajam sie do niepowodzeń
Jussastar , , shawtyjak sie czujecie?
Ashley-gdzie jesteś???

Happy, dzięki że pytasz :)
U mnie dobrze wszystko, pracuje sobie cały czas. Czuje się całkiem, całkiem. Czasem tylko mnie łapią mdłości :) no ale jedyne co mi dokucza to senność i zmęczenie :) mogłabym spać całymi dniami ;)

reklama
Do góry