reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
To kciuki za wizyte!:) musi byc juz teraz dobrze . A ja akurat jestem na etapie owu bo bylam u gin i w piatek na prawym jajniku pecherzyk mial 17mm . Gin kazala przez weekend nic nie robic i serduszkowac od poniedzialku do srody :) zobaczymy co z tego wyjdzie :)
W piatek jedziemy do pl pozalatwiac wszystko ze slubem (o ile jeszcze terminy na przyszly rok beda jakies na lato :))
Lisica mam nadzieje ze wizyta Cie uspokoi :) odezwij sie po .&&&&

hej. wczorajsza beta 1256. nie wiem czy nie za niska? trochę panikuję. do tego brzuch boli jak na okres. a gina mam dopiero 09.10. zeświruje tutaj. wkręcam sobie ze boli bo to jakaś ciąża pozamaciczna.

U mnie standardowo bez komplikacji nie moze sie obyc poodkurzalam mieszkanie i zaczelam plamic.Jade do kliniki:-(

Hej laski :-)

Lisica kciuki za wizyte

Happy czasem raz wystarczy ;-)

Watpliwosci no to dzialajcie :-)

Sesi a ktory to tydzien ?? A jesli jestes niespokojna to po 48h zbadaj bhcg jeszcze raz i wazne jest zeby przyrist byl min 66% ;-)

Asch &&&&&&&& zeby to byl tylko taki epizod ;-) , daj znac co Ci powiedzieli w klinice

A ja juz nie plamie, praktycznie juz mnie nie kluje takze chyba jest ok ;-) aaaa i bardzo dziekuje za kciuki :-D umowa wstepna podpisana i maksymalnie za dwa mce sie wprowadzamy :-D

Sesi no własnie który to tydzień??
Asch trzymam mocno kciuki za Ciebie żeby było okej :* Może to tylko takie nic nie znaczące ale warto się upewnic!
A ja jestem bardzo szczęśliwa bo udało mi się dostac do mojej gin na jutro na 17:40!!Jeeee. Tak się cieszę bo do niej się dostac z dnia na dzień graniczy z cudem (jest bardzo dobrym lekarzem stąd odległe terminy i kolejki)..a miałam już brac dzień wolnego żeby się wbic koło południa gdzie nie ma tylu pacjentek a tu proszę :) pewnie się wyczekam ze 2 h w poczekalni jeszcze..

Ostatnia edycja:
reklama
Sesi jak dla mnie beta jest wysoka, ale nie wiem kiedy miałaś ostatnią @?

U mnie wciąż zarodka brak... Mam zrobić betę w odstępie 48h.

Do góry