reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Witajcie dziewczyny:-)

przepraszam za długą nieobecność no ale w weekend byliśmy na urodzinach teścia, a w poniedziałek byłam na spotkaniu z koleżankami i trochę sobie zaszalałyśmy;-)

Dziewczyny w ciąży jak się macie? jak samopoczucie?
Majdaczku ściskam mocno

A my rozpoczynamy staranka od jutra.

Dużo słońca dzieczyny:tak:

reklama
Motylku, Niemartwsie :****

U mnie ok, dzis dostalam pierwsza @ po # i odetchnelam z ulga ze przyszla ;-) , teraz jeszcze jedna @ i ruszamy do boju :-D , no chyba ze pisane jest mi nie dostac tej kolejnej, ale ten cykl jeszcze nie bedzie takim typowo starajacym :-)

Sciskam Was wszystkie !!!

Majdaczku – cieszę się, że się trzymasz. I dobrze, że się skupiłaś na rodzinie – jesteś bardzo mądrą kobietką : ) Mi też Ciebie brakuje na tym wątku, ale wiadomo, wszystko w swoim czasie.
Happymum – no to teraz tylko jak najczęściej upojne wieczory z winkiem i czekoladkami : ) Przy okazji trochę kalorii wpadnie : )
Shawty – to fajnie, że tak przechodzisz ciążę. Tylko się nie martw, że za mało objawów – u mnie tak samo a dzieciaczek wczoraj zaprezentował się na szóstkę na usg : ) I jeszcze mi pomachał hehe Może będzie grzeczny, bo tak oszczędza mamusię, żadnych mdłości ni nic : )
Tuśka, Justyna - &&& za staranka!
Beata – mam nadzieję, że powrót do staranek to będzie „złoty strzał” na miarę II : )

Butterfly chętne wezmę 10kg.:)
Shawty-bardzo się ciesze ze dobrze znosisz ciążę i oby tak dalej; )
Niemartwsie-myske ze jeśli lekaz mówi ze te plemienia są niegroźne to nie powinnaś sue tym denerwować.
Justyna-ważę 49.8 kg.a wzrost 170cm.
Beata-super ze @ juz przyszła. Teraz coraz bliżej do staranek;)

Jussastar dziekuje:*fajnie ze u ciebie wszystko dobrze:) happymum to faktycznie jestes bardzo szczupla..ja w sumie podobnoe 50kg przy 168 i mama mi ciagle mowi zebym przytyla no ale jak to mama;)

Justyna-u mnie normalna waga to ok.55kg. Ale po urodzeniu małego bardzo schudłam i jie mogę przytyć. Choć nie czuję się z tym jakoś super źle ale te 5 -10kg by się przydało; )

Aleee Wam zazdroszcze ja to przy Was pulpet jestem 164cm i 64kg :-\ , ale ja cale zycie mam problem z waga, tylko pare cukierkow i troche chleba i zonk waga w gore :-/ ale mam to juz gleboko w duszy ;-)

reklama
Tuska-według lekarzy to waga idealna do twojego wzrostu:) wiec się ciesz. Ja nie ukrywam że dzięki temu ze nie tyje mogę jeść wszystko, ile chce i kiedy chce. Mam taj od zawsze. Zjadam codziennie oj 3000kcal.

Do góry