reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Witajcie kochane :-)
Niemartwsie dobrze ze Cie przebadali mam nadzieje ze troszke sie uspokoilas ;-) , trzymam kciuki zeby plamienia ustaly, a dzidziol rosl silny i zdrowy :-)
Lisico myslami jestesmy z Toba, w sumie to dobrze ze zostawili Cie na obserwacji, oby porobili badania i wszystko bylo dobrze, wierze ze tak bedzie i niedlugo wrocicie do domku, postaraj sie nie stresowac zbytnio ;-) daj znac jak sie czujecie
Majdaczku ciesze sie ze troche lepiej u Ciebie, odpocznij, poukladaj sobie wszystko, nabierz sil i wroc do staran, sciskam Cie mocno !!!
Happy ciesze sie ze macie "nakaz" do staran i oby takie zawirowania jak ost mialas juz sie nie powtorzyly ;-) , trzymam &&&&& za udane "starania, niestarania" ;-)
Pozostale staraczki zycze powodzenia :-) , a przyszlym mamusiom samych spokojnych dni i nudnych ciaz , rosnijcie zdrowo :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Kochane:*
Ojej wreszcie dobre informacje:)
Majdaczek :*:*:*
Happymum, cieszę się bardzo, że u Ciebie wszystko okej:) Teraz trzymam bardzo mocno kciuki za to żeby jakj najszybciej pojawiły się 2 kreseczki:) A co do przytycia to chętnie oddałabym Ci pare kg:D
O muszę wypróbować te owocowe landrynki na mdłości:)
Beatko a jak tam u Ciebie Kochana, jak się czujesz, ile Ci jeszcze zostało do ponownych starań? buziaki:*
Shawty gdzie jesteś??? Jak się czujesz, wszystko okej u Ciebie??? Jak tam zdrowie teścia?
U mnie może być, mdłości nadal są, dziś w nocy złapał mnie 3 razy taki skurcz w łydce, że zwijałam się z bólu...;/ Chyba muszę zainwestować w magnez, jaki jest najlepszy, żeby dobrze się wchłaniał?
Buziaki i miłego dnia:)
Wiecie co, dziś wstaje a tu 2 stopnie na dworze... ale zimnooo!!! ale przynajmniej wreszcie słonecznie;)

Majdaczku, cieszę się, że się odezwałaś :) Wracaj kochana do dobrej formy psychicznej i przede wszystkim za jakiś czas do starań :) Trzymam kciuki za Ciebie.

Butterfly, nie odzywam się, ale podczytuje. U mnie w porządku, w sumie nawet nie powiedziałabym, że jestem w ciąży, bo zadnych objawów nie odczuwam specjalnie, czasami tylko jakieś drobne zachcianki jedzeniowe :)
Teść dalej w szpitalu, ale nic konkretnego nie wiem :)
U mnie z pogodą było podobnie, mróz straszny :(

Hapymum - wspaniała wiadomość :) Jestem pewna, że właśnie takie starania na luzie, bez wsłuchiwania się w organizm, przyniesie szybki efekt w postaci dzidziusia :)

Beatko, dziękuję :) niestety plamienia są i wg lekarza szybko się nie skończą, ale ważne, że podobno nie są groźne. Trzymam kciuki za Twój szybki powrót do starań zakończony sukcesem :)

Butterfly, ja mogę polecić Magne B6 max i Asmag forte. Mól lekarz zalecił mi je już w pierwszej ciąży i teraz podobnie. Biorę Magne B6 max 3 razy dziennie po 2 tabletki i Asmag forte 3 razy dziennie po 1.

Shawty, cudownie, że tak spokojnie znosisz ciążę :) możesz normalnie żyć i pracować. Nawet nie wiesz, jak Ci tego zazdroszczę (oczywiście w pozytywnym sensie) :)

U mnie też słoneczko pięknie świeci, od razu pozytywniej podchodzę do życia :) Podobno jest zimno, ale jestem uziemiona, więc mi to nie przeszkadza.

reklama
Happymum no to podobnie jak ja :p Niby miałam odpuscic ten cykl ale co mi tam nie będziemy się zabezpieczac..A jeżeli możesz powiedziec to ile ważysz w stosunku do wzrostu??Bo ja własnie też nie wiem czy nie pasowałoby mi przytyc choc dobrze się czuję ze swoją obecną wagą.Shawty zazdroszczę w pozytywnym znaczeniu ! :):) Mam nadzieję że i ja niedługo będę na podobnym etapie :)
butterfly mnie też zmroziło jak wyszłam rano z domu..

Do góry