reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Ja też chciałam powiedzieć, że lubię to forum i lubię Was czytać, Ciebie Aschlee też. A zgadzam się z dziewczynami, że nie da się każdemu odpowiedzieć, chociażby z tego względu, że nie można się na wszystkim znać.

Lisica, widzę, że eksperymentujesz z awatarami i suwaczkami, te liski fajne :)

happymum, a skąd ten zły humor? może spróbuj znaleźć coś co Cię choć na chwilę zainteresuje i trochę oderwie od codziennej rutyny, wiem, że łatwo się mówi, ale mi np. sama zmiana w pracy dużo pomogła i teraz już dużo lepiej się czuję. Wcześniej też byłam wszystkim znudzona i nic mi się już nie chciało.

grubson, ale zareklamowałaś ten drugi wątek, haha

beata, to trzymam kciuki za mieszkanie, a ak wygląda?

A mi z tych imion, które podajecie najbardziej się podobają wybrane przez grubson, właśnie takie trochę staroświeckie, i chyba właśnie teraz takie są popularne, co mnie cieszy :) Leon też fajne.
Shawty, a Ksawery to jak dla mnie też "starodawne" imię.
Ja mam wybrane imię dla chłopca - Adaś, tylko coś ten Adaś nie chce się pojawić. Z dziewczynką miałabym problem.

reklama
Witajcie babeczki :-)

Oda 4 pokoje, kuchnia, 2 lazienki, balkon , no i cory mialyby w koncu "swoj wlasny kat" , bo w Pl mieszkaly (i teraz na razie tez) w jednym pokoju , oby nam sie udalo ;-)

Domi jak tam plamienia ?? Ustaly ??

Staraczkom samych celnych trafien w tym cyklu, a brzuchatkom niezbyt uciazliwych dolegliwosci zycze, sciskam weekendowo :-)

Oda-tak jak pisałam chyba depresja jesienna:/ jedyne co mnie idstresowuje to zabawa z synkiem i czytanie książek. Tylko ze synek teraz przechodzi taki okres ze bawić to się chce z tata a mam jest od kompieli, spania i jedzenia.
Beata-ja mam podobną wielkość tylko ze dom. Na dole:kuchnia, jadalnia, sakon i korytarz a na górze 3 sypialnie, i łazienka. Trzymam &&&&&&& zeby wam sie udało!

Shawty,dzieki-zdazylam zobaczyc,w nosie mam,wystarczy ze raz wspomne,a nie..:D nadaje sie na gwiazde watku czy jeszcze mi daleko?:D
Spoko,ze maj;) bo tak przyszloby Ci zakladanie czerwcoweczek pewnie:p

Beti,dzieki ze pytasz,w porzadku;) wczoraj sie zaniepokoilam.

Jak Wam mija dzionek?
Dzis pol dnia spedzilismy na swiezym powietrzu z synkiem:) dopiero wrocilismy;) w koncu lekarz pozwolil;) to nie bede lezec caly dzien;)

Dziewczyny,nigdy nie mieszkalam w domu,od urodzenia w bloku,chyba nie umialabym przepriwadzic sie do domku:p

Czy ktos wie co u Majdaczka?

Happy,tez lubie czytac ksiazki;)
Spedzanie czasu z dzieckiem odstresowuje:)

Beti,Aschlee na jakich stronach niemieckich mozna obejrzec mecz na zywo i za free (mistrzostwa siatkowki) ? Podobno cos jest takiego_Ostatnio zaplacilismy 20zl i guzik bylo z ogladania.

Ostatnia edycja:
Nie, Majdaczek nic się nie odzywała, ale w takiej sytuacji trzeba dać jej chwilę, żeby odpoczęła psychicznie, w końcu to traumatyczne przeżycie na które potrzeba czasu.
Ja mieszkałam 20 lat w domu, później się przeniosłam do bloku ;) i szczerze? pomijając fakt, że nie ma się latem ogrodu, to wolę blok ;) zimą ciepło cały czas, nie trzeba odśnieżać, kosić trawy...bajka :)

Na szczęście Domi jestem na maj przewidziana :)
Ja się dziś coś gorzej czuje, noc miałam słabą, dziwne rzeczy mi się śniły, teraz jeszcze mnie brzuch pobolewa..ale w sumie nie ma stresu :)

Shawty,jakby bolalo to wez nospe;) albo spytaj kogos bardziej zaprawionego w bojach,tylko pamietaj leki to nie cukierki i bez opamietania nie wolno ich brac,nawet jesli to nospa! ;)

Grubson,jak sie myle to mnie popraw;D

reklama
Do góry