reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Jussastar-ja też lubię klimat wszystkich świętych ale jaki dziecko niecierpialam tego święta. Halloween ma swój urok no i to super zabawa dla dzieci:)
Ada-nie mam w domu kwiatów bo mi wszystkie umierają:/

reklama
Witam się wieczorową porą;)
Dominika, super, że jest pęcherzyk, mam nadzieję, że następnym razem zobaczysz już zarodek i serduszko:))
Grubson, co do imion to widzę, że mamy podobny gust;) Podoba mi się Franciszek (ale mężowi się nie podoba), Tymoteusz - ale to imię raczej odpada, bo tak nazwałam swoje pierwsze dzieciątko, które poroniłam..., Nikodem, a co do imion dla dziewczynki... hmmm sama nie wiem, może Amelka, ostatnio też Nela, Łucja... ale ogólnie to mamy problem z tymi imionami:D
Happymum, ja mam po sąsiedzku dużo dyń, bo sąsiedzi dla świnek chodują:D Swoją drogą, bardzo lubię zupę krem z dyni:D
Ada, u mnie głównie rosną kaktusy, bo inne kwiaty od razu padają:D
Jussastar, Aschlee jak się czujecie???

Ja dziś zaszalałam ze spaniem w dzień, spałam 3 godziny a moja córka 4!!!:D

Ada - serio dużo? Ja jakoś nie znam żadnej ;p A tak naprawdę to wiele imion mi się nie podoba bo mi się z kimś kojarzą kogo nie lubię, pewnie tak jak i Wam... I czasem imię ładne, ale od razu na myśl przychodzi ta osoba...

Dominika - wiem, czasu trochę jest, ale skoro taki temat wyniknął... : )

Butterfly ogolnie jest w miare jedyne co takie troche uciazliwe to ciagly glod i sennosc mam wrazenie ze jakbym dluzej postala oparta o sciane to tez bym zasnela ;)
Ale mi teraz zrobilas smak na zupe krem z dyni mniammm :tak: chyba trzeba bedzie zrobic w przyszlym tygodniu.
A mnie zas cos brzusio pobolewa zapodalam tablety i sie polozylam teraz czekam az przejdzie

Jussastar oj, Emilek teraz bardzo dużo, Julek też. Bynajmniej wśród dzieci znajomych te imiona dominowały. :tak: A teraz tyle koleżanek urodziło dzieci...

Butterfly P bardzo lubi kaktusy :D ja nie mam w domu ani jednego :)

Happymum kalanchoe nie potrzebuje za dużo opieki, a wydaje bardzo ładne kwiaty ;-)

ja mam w domu: aloes, storczyki, kalanchoe, drzewko szczęścia, hiacynta, bambus, dracena, jakiś kwiat z ciekawymi listkami;-), fiołek afrykański. Oprócz tego mam szczypiorek, pietruszkę, bazylię, miętę cytrynową, majeranek, melisę.

W każdym pomieszczeniu inny zapach:-D

Domi super ze wszystko oki :-) , to na nast wizycie moze bedzie juz serduszko ;-)

U mnie z kwiatkami kiepsciutko, bo moj kot wszelka zielenine mi podgryza :p

Asch relaks teraz wskazany, wypoczywaj :-)

Dziewczyny,jak z Waszymi humorkami ciazowymi?U mnie dzisiaj roznie,maz sie przekonal o tym:p

Pytalam,gina o ta luteine i powiedzial,ze ten niepokoj ma wiekszosc kobiet i jest to wynik progesteronu..
Wiec moze sie nasilac lęk..:| blache pytanie,dziewczyny czy Wy do aplikowania sobie luteiny dopochwowo uzywacie tego aplikatora? Ciezko mi sobie to wyobrazic,ze ta tabletka z tego ustrojstwa nie wypadnie..?|

Aschlee,przemeczylas sie czy poprostu zaczal bolec?Corcia juz wie?

Ada,Beti,Happy-ja to sie nie znam na kwiatach..

Ostatnia edycja:
Ada – a ja bardziej myślałam, że Oliwki modne, a nie wiedziałam, że i Emilki. Aj… trudno za bardzo mi się podobają : ) Wow a kwiatów masz dużo!! Ja same storczyki i fiołki. Jeden fikus i dwa co nie wiem jaką nazwę noszą. A no i cytrynka w kuchni rośnie i tymianek :p
Butterfly – u mnie ok, bez zmian : ) Dobrze, że mi przypomniałaś o soku z aronii!! Mama ostatnio robiła i mi podała do picia, ale całkiem zapomniałam!!
Tak serio jak przychodzę z pracy czuję się taka wypompowana, że nie mam ochoty w ogóle gotować i robię co najprostsze. Jednak L4 miałoby swoje plusy, bo chociaż odżywiać by się lepiej mogło. A tak to czasem i czasu i chęci brak…
Dominika – uuu u mnie też szaleją hormony. Więc chyba tak musi być, u mniej przynajmniej bardziej niż na @.
Beata – przechodziłaś toxoplazmozę? Bo wiesz, musisz być teraz ostrożna z kotkiem.

reklama
Dominika nic specjalnego nie robilam podalam obiad i poszlam wykapac psa poschylalam sie troche postalam nad wanna i zaczal mnie bolec...
No ja myslalam zeby powiedziec pozniej ale maz nie dotrzymal tajemnicy...wlasnie przed chwila pytal slyszalam czy by chciala braciszka czy siostrzyczke a ona wyskoczyla ze i braciszka i siostrzyczke :)

Ja utrogestan tez mam brac dopochwowo ale nie mam zadnego aplikatora do niego

Do góry