reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Hejka dziewczyny :)Co tam u Was?? Jak sie czujecie :)? Bo ja złapałam katar od mojego męża ;/ mimo brania rutinoscorbinu niestety nie ominał mnie..Jeszcze dzisiaj do pracy w tak ohydną pogodę buuuu.Z tego co widzę u Was też "piękna jesień". Mi krwawienie się już kończy podejrzewam, że dzisiaj ostatni dzień. W sumie to tak jak mój normalny okres trwało(jakbym testu nie robiła to bym się nie zorientowała na bank). A powiedzcie mi czy badania te "ciążowe" i hormony to można robi jak się jest przeziębionym??czy nie ma sensu?
A jak tam Domi i jussastar? Macie plamienia czy ustały?Shawty jak u ciebie wszystko ok?

Tak u mnie wszystko w porządku, brzuszek jedynie czasem daje o sobie znać.
Jedynym zmartwieniem jest poważny stan teścia..no, ale na to akurat nic nie poradzimy. Czekamy co powiedzą lekarze z innego szpitala, kiedy będzie operowany.

Dziewczyny, bardzo proszę o przesyłanie w moim kierunku pozytywnych myśli. Zaczęłam plamić świeżą krwią, niewiele, ale wiem, co to może oznaczać :( Jadę do szpitala. Umieram ze strachu.

Niemartwsie trzymam kciuki:*Jak będziesz miała możliwosc to pisz jak sytuacja wyglada.
Shawty mam nadzieję, że teściu wydobrzeje i ucieszy się na wieśc o wnuku/wnuczce :)

reklama
Ja kiedyś zawału dostane przez to moje dziecko! Miałam usg, serce bije jak dzwon, nie wiadomo skąd te plamienia. Jestem najszczesliwsza na świecie :) zaraz wracam do domu, tylko jakiś wypis na sorze mi dadzą. Dzięki za pozytywne myśli :)

Do góry