reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
To i ja zajme stanowisko zeby tam boruty nie robic!
Shawty jesli chcesz wiedziec to pierwsza rzecza ktora zabronil mi gin to jezdzic za duzo autem a juz szczegolnie po dziurach bo na poczatku ciazy wszystko jest mozliwe. I akurat nie dziwie sie ze Miss ( i kazdej innej osobie ) ze jezdzac 2x dziennie 1.5h pociagiem do pracy moze czuc niepokoj. Wiec daruj sobie az tak uszczypliwe komentarze!

Grubson,wiecej optymizmu;) co tzn. "Jak los pozwoli"? Bedzie dobrze,ma byc-musi byc! ;)

Grubson,myslisz ze moj rajd off-roadowy w przed dzien spodziewanej @ mogl zaszkodzic i dlatego "brudze"?Mnie sie wydaje,ze nie ale juz nie wiem co mam sobie myslec..jak czytam o tej komunikacji co napisala Shawty..
Grubson,Nasz glosie rozsadku przemow!;)

Dzis ide do gina,3majcie kciuki.

Ja za kazdym razem jak musialam jechac do gina autem to po powrocie mialam wieksze plamienie. Napiecie i jednak turbulencje na polskich drogach :-/ potrafilo sie skonczyc plamienie bylo czysto kilka dni jechalam do gina i po kilku godzinach znowu plamienie. No po czym! Zaznacze ze nie badal mnie fizycznie robil tylko delikatnje usg aby sprawdzic czy nic sie nie odkleja.

Ciesze sie shawty ze nie brudzisz i nie masz zadnych nie przyjemnych doswiadczen ale daruj sobie zes ku. Te swoje aroganckie i wysmiewcze komentarze bo licytuje przedrzeznia i porusza juz zamkniety temat tym bardziej na innym watku tylko osoba nie dojrzala . Troche wiecej wyrozumialosci bo widze ze Tobie w zyciu wszystko latwo przychodzi - i super bo to super sprawa ale pochyl glowe czasem nad czyims smutkiem watpliwosciami i strachem :) tylko tyle !!!

Lisica jak sie czujesz?:) kiedy na usg lecisz?:) nawet nie wiesz jak mnie ciesza twoje || kreseczki :)

reklama
Żeby nie było, nie odnoszę się do tamtego wątku, a do innego :)

Lisica, pozwoliłam sobie zajrzeć na majóweczki 2015 i widzę, że termin mi wychodzi taki sam jak Tobie (22 maj) :)

Do góry