reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Happy, no na pewno nie, bo rano, zanim cokolwiek zjem go nie ma :D Ale wystarczy kanapka i mnie wybrzusza :p

Tuska, robię żeby mieć większą niż mniejszą pewnosc, że dzieć jest zdrowy ;) Dla spokojniejszej głowy. Wydam te kilka stów, ale będę spać spokojniej.

reklama
Aaaa :-) tak jak sobie czytam jak przeżywacie te początki to przypomina mi się mój stres jak dowiedziałam się że złapałam toksoplazmozę w 8 tc. ehh to były nerwy tak całkiem niedawno to było a to już tyle miesięcy minęło:-)

Dziewczyny sorki że tak późno. U nas też wszystko w porządku serducho widziałam! Nsjpiekniejszy widok po którym oczy zalały się łzami. Ciąża o tydzień młodsza, ale wszystko prawidłowo. Za 3 tygodnie kolejna wizyta i sterta badań do zrobienia.
lisica tak sie cieszę i trzymsm kciuki.
Przepraszam że nie odpiszę wszystkim ale z telefonu mi trudno. Buziaki. Odezwę sie rano. Jestem taka szczęśliwa!

hej cieszę się, że wszystko ok jeśli chodzi o nasze ciężarówki ;) i fajnie, że tak szybko przybywa nowych - Niemartwsie, Dominika, Lisica, gratuluję! Jak widzę ile nowych kreseczek, to i ja mam większą nadzieję, że się uda.
Chociaż w tym cyklu jestem prawie pewna, że przegapiłam owulację, co mnie trochę złości, ale z drugiej strony myślę, że dla mojej pracy to lepiej, bo większe szanse, że zakończę projekt i mniej się będę ostatecznie stresować.
Czy jeszcze ktoś został ze starających się?

Dzien dobry i mnie dopadly mdlosci...robienie kanapek do pracy to nie za dobry pomysl...jak widze kielbase zaraz musze do kibelka leciec...a jak juz sie zaczely to teraz nawet po wodzie mineralnej mi nie dobrze
Milego dnia kochane

Aschlee mnie też właśnie dopadły mdłości a tego nie znam z poprzedniej ciąży... wszystko mi śmierdzi i nie mogę nic zjeść.. piję herbatkę gorzką póki co;-)

Grubsonku wiedziałam, że będzie ok. Człowiek zawsze się tak nakręca. Ja też robię prenatalne, ja mam na nfz w angeliusie w k-cach.
Skierowanie dostanę na kolejnej wizycie, oczywiście jak bedzie tam dzieć. hehe msi być;-)

Martaha cieszę się bardzo! to wspaniały widok maluszka, już się nie mogę doczekać:tak:

Oda a kiedy masz termin @?

Aaa i z moim gardłem lepiej, spray jest rewelacyjny, polecam i ciężarnym i nie. Już dzisiaj nie mam czerwonego gardła, psikłam z 3 razy. (Argentin-T):tak:

Mnie wczoraj mdlilo i zwymiotowalam...O 4.00 sie budzu na siusiu i spac nie moge,piersi bola spac nie moge.
Grubson,Majdaczek w ktorym tyg.bylyscie u gina i bylo juz serduszko?Nie chce isc za wczesnie zeby sie nie zamartwiac.Mam w planach isc za 2tyg.

Kochane,odezwe sie na majowkach 2015 po wizycie;) i rzadko zagladam z tego powodu zeby i mnie stres wiekszy nie zlapal.

reklama
Witajcie o poranku. Ja dziś w końcu biorę się za robotę bo wczoraj w tym oczekiwaniu na wizytę nic nie tknęłam. Dziś zamierzam powiedzieć o ciąży mamie i teściowej bo w niedzielę zaproszeni są wszyscy do nas na obiad z okazji naszej 5 rocznicy ślubu , więc pewnie więcej mi pomogą. Mój m to nic nie pozwoliłby mi robić i już chciał nawet na już szukać jakiejś restauyracji, ale nie ma co panikować bo ostatnio na urodzinki Emi niby też było w domu ale każdy mi coś przygotował i koniec końców ja sama nie wiele musiałam robić. Więc będzie ok.
Mnie mdłości jakieś takie konkretne nie nachodzą , chociaż muszę przyznać że nie ma zbyt wielu rzeczy do jedzenia na które mam ochotę.W zasadzie najbardziej smakuje mi rogal z masłem :) po wszystkim innym mam zgagę albo mi się odbija albo mdli więc nie szaleję z jedzeniem. I o dziwo nie mam wogóle ochoty na nic słodkiego, prócz herbaty z sokiem malinowym - ale to akurat dobrze :)
Shawty a jak tam u Ciebie? Miesiąc cudów trwa więc nadal trzymam kciuki :) &&&&&&&&&&&&&& I wiesz nigdy tego nie robiłam ale teraz już mogę: ------------------------------------------------fluidki sepcjalnie dla Ciebie !!!!!
Miłego dnia Wam życzę :)

Do góry