reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
jussastar No zastanawiam się , zastanawiam , ale nie nastawiam się specjalnie bo znając moje szczęście to fałszywy alarm.
UROCZYŚCIE ŚLUBUJĘ NIE TESTOWAĆ DO PONIEDZIAŁKU! :-)

Jussastar kochana ja jeszcze nie wiem gdzie będę rodzić... ostatnio rodziłam w Radzyniu, bo tam mój prowadzący jest ordynatorem i coś mi się wydaję, że i tym razem tam wyląduję. Ja już chodziłam na szkołę rodzenia i szczerze mówiąc na nic się nie zdała, rodziłam 11 godzin a i tak w rezultacie zakończyło się cc... więc pewnie tym razem od razu pójdę pod nóż... chyba że lekarz stwierdzi że mogę rodzić naturalnie...Ja o staszica słyszałam dobre opinie, zdecydowanie wolałabym tam rodzić niż na Jaczewskiego...
Martaha, trzymamy za słowo;D
Dobra lecę kończyć obiad;p

shawty, ale z Ciebie ranny ptaszek :) Ja jak mam poranną zmianę, to cierpię katusze, jak mam wstać o 6.30, a Ty już wtedy rozpoczynasz pracę :) Dziś właśnie wstawałam rano, na szczęście już o 13.30 byłam w domu i zdążyłam zaliczyć drzemkę z synkiem.

martaha, racja, poczekaj do poniedziałku, jeśli ten bladzioch faktycznie oznaczał ciążę, w poniedziałek będą już dwie widoczne kreseczki :)

butterfly, widzę, że Twój pierwszy poród był bardzo podobny do mojego. Jestem pod wrażeniem, że bierzesz jeszcze pod uwagę poród sn.

A tak w ogóle, to dzień dobry :) dziś przyszedł mi termometr owulacyjny, który zamówiłam na allegro. Może w końcu zacznę go używać. Chociaż dziś już mój 14 dc, więc nie wiem czy jest sens, bo i tak nic z tego nie będę wiedziała

No w koncu w domu i weekend huuuurrrrra.gifpo drodze wstapilam do sklepu ze zdrowa zywnoscia zaopatrzyc sie na weekend ;-) i kipilam dwa kolorki salaty.

Padam juz dzisiaj na dziob

Załączniki

• huuuurrrrra.gif
    huuuurrrrra.gif
    54 KB · Wyświetleń: 42
Udało się :D jutro mam wolne :) wyrobiłam się z całą pracą dzisiaj, więc jutro odpoczywam (teoretycznie) w domu ;)
Mój K. idzie do pracy, więc ja posprzątam w domu, skocze na jakieś zakupy, ogarnę siebie, przygotuje pyszne jedzenie :D a na koniec wskoczę w piękne ciuchy i będę go nęciła na małe co nie co:)

Witam,wszystkie Panie chyba jeszcze spia:p ja juz na nogach od 6.00,Aleksander o tej porze wstaje.Za godz. jade z rodzinka na przeglad samochodu.

Hej Laski:)
Witam się w ten piękny słoneczny i o dziwo ciepły dzień:)
Niemartwsię, pewnie, że biorę pod uwagę poród sn, ale szczerze mówiąc wiem, że i tak będzie cc, biorąc pod uwagę to, że ostatnim razem poród był wywoływany i nie było w ogóle w nim postępów... No to teraz od następnego cyklu o ile teraz się nie uda bierzesz się ostro za pomiary? Podziwiam:D
Aschlee a mnie wczoraj naszła ogromna ochota na buraki;p i dziś już zrobiłam z nich sałatkę:D mniam;P
Shawty, No to udanego wieczoru dzisiaj:D
Dominika ja już od 6 nie śpię;p
Miłego dnia Kochane;)

Witam jak to dobrze ze dzis mozna posiedziec w domu ( mimo ze mam mase nauki:oo2::rolleyes2:).Nie dosc ze co troche pada to jeszcze zimno jak pozna jesienia:wściekła/y:

A mnie dzisiaj naszlo na racuchy z bita smietana a co czasem mozna zaszalec z kaloriami:-D

Shawty kochana to milego wieczoru;-)

reklama
Dzien dobry dziewczyny i dzieki od razu :-) zakupy zrobione, zaraz sie biore za przyrzadzanie wszystkiego :-) i sprzatanie i szykowanie :-D u mnie pogoda poki co ladna, ale tak piecze ze na pewno bedzie padalo wieczorem :p mmmm racuchy? Daj trochr Aschlee :-)

Do góry