reklama
martaha123
Fanka BB :)
jussastar No zastanawiam się , zastanawiam , ale nie nastawiam się specjalnie bo znając moje szczęście to fałszywy alarm.
UROCZYŚCIE ŚLUBUJĘ NIE TESTOWAĆ DO PONIEDZIAŁKU! :-)
UROCZYŚCIE ŚLUBUJĘ NIE TESTOWAĆ DO PONIEDZIAŁKU! :-)
butterfly:)
Jussastar kochana ja jeszcze nie wiem gdzie będę rodzić... ostatnio rodziłam w Radzyniu, bo tam mój prowadzący jest ordynatorem i coś mi się wydaję, że i tym razem tam wyląduję. Ja już chodziłam na szkołę rodzenia i szczerze mówiąc na nic się nie zdała, rodziłam 11 godzin a i tak w rezultacie zakończyło się cc... więc pewnie tym razem od razu pójdę pod nóż... chyba że lekarz stwierdzi że mogę rodzić naturalnie...Ja o staszica słyszałam dobre opinie, zdecydowanie wolałabym tam rodzić niż na Jaczewskiego...
Martaha, trzymamy za słowo;D
Dobra lecę kończyć obiad;p
Martaha, trzymamy za słowo;D
Dobra lecę kończyć obiad;p
niemartwsie
shawty, ale z Ciebie ranny ptaszek
Ja jak mam poranną zmianę, to cierpię katusze, jak mam wstać o 6.30, a Ty już wtedy rozpoczynasz pracę
Dziś właśnie wstawałam rano, na szczęście już o 13.30 byłam w domu i zdążyłam zaliczyć drzemkę z synkiem.
martaha, racja, poczekaj do poniedziałku, jeśli ten bladzioch faktycznie oznaczał ciążę, w poniedziałek będą już dwie widoczne kreseczki
butterfly, widzę, że Twój pierwszy poród był bardzo podobny do mojego. Jestem pod wrażeniem, że bierzesz jeszcze pod uwagę poród sn.
A tak w ogóle, to dzień dobry
dziś przyszedł mi termometr owulacyjny, który zamówiłam na allegro. Może w końcu zacznę go używać. Chociaż dziś już mój 14 dc, więc nie wiem czy jest sens, bo i tak nic z tego nie będę wiedziała
martaha, racja, poczekaj do poniedziałku, jeśli ten bladzioch faktycznie oznaczał ciążę, w poniedziałek będą już dwie widoczne kreseczki
butterfly, widzę, że Twój pierwszy poród był bardzo podobny do mojego. Jestem pod wrażeniem, że bierzesz jeszcze pod uwagę poród sn.
A tak w ogóle, to dzień dobry
Udało się
jutro mam wolne
wyrobiłam się z całą pracą dzisiaj, więc jutro odpoczywam (teoretycznie) w domu
Mój K. idzie do pracy, więc ja posprzątam w domu, skocze na jakieś zakupy, ogarnę siebie, przygotuje pyszne jedzenie
a na koniec wskoczę w piękne ciuchy i będę go nęciła na małe co nie co
Mój K. idzie do pracy, więc ja posprzątam w domu, skocze na jakieś zakupy, ogarnę siebie, przygotuje pyszne jedzenie
papryczka_
Witam,wszystkie Panie chyba jeszcze spia
ja juz na nogach od 6.00,Aleksander o tej porze wstaje.Za godz. jade z rodzinka na przeglad samochodu.
butterfly:)
Hej Laski
Witam się w ten piękny słoneczny i o dziwo ciepły dzień
Niemartwsię, pewnie, że biorę pod uwagę poród sn, ale szczerze mówiąc wiem, że i tak będzie cc, biorąc pod uwagę to, że ostatnim razem poród był wywoływany i nie było w ogóle w nim postępów... No to teraz od następnego cyklu o ile teraz się nie uda bierzesz się ostro za pomiary? Podziwiam
Aschlee a mnie wczoraj naszła ogromna ochota na buraki;p i dziś już zrobiłam z nich sałatkę
mniam;P
Shawty, No to udanego wieczoru dzisiaj
Dominika ja już od 6 nie śpię;p
Miłego dnia Kochane
Witam się w ten piękny słoneczny i o dziwo ciepły dzień
Niemartwsię, pewnie, że biorę pod uwagę poród sn, ale szczerze mówiąc wiem, że i tak będzie cc, biorąc pod uwagę to, że ostatnim razem poród był wywoływany i nie było w ogóle w nim postępów... No to teraz od następnego cyklu o ile teraz się nie uda bierzesz się ostro za pomiary? Podziwiam
Aschlee a mnie wczoraj naszła ogromna ochota na buraki;p i dziś już zrobiłam z nich sałatkę
Shawty, No to udanego wieczoru dzisiaj
Dominika ja już od 6 nie śpię;p
Miłego dnia Kochane
Witam jak to dobrze ze dzis mozna posiedziec w domu ( mimo ze mam mase nauki
).Nie dosc ze co troche pada to jeszcze zimno jak pozna jesienia
A mnie dzisiaj naszlo na racuchy z bita smietana a co czasem mozna zaszalec z kaloriami
Shawty kochana to milego wieczoru;-)

A mnie dzisiaj naszlo na racuchy z bita smietana a co czasem mozna zaszalec z kaloriami

Shawty kochana to milego wieczoru;-)
reklama
Dzien dobry dziewczyny i dzieki od razu :-) zakupy zrobione, zaraz sie biore za przyrzadzanie wszystkiego :-) i sprzatanie i szykowanie
u mnie pogoda poki co ladna, ale tak piecze ze na pewno bedzie padalo wieczorem
mmmm racuchy? Daj trochr Aschlee :-)

Podziel się: