reklama
majdaczek14
Fanka BB :)
shawty to masz fajnie. Ja do pracy wyjeżdżam tak ok. 7, od września wcześniej, bo dzieciaki trzeba odwieź do szkoły i przedszkola, a wracam dopiero tak ok. 18. Aż się nie mogę doczekać L4, nie cierpię mojej pracy.
Bylam na badaniach, ale trzeba poczekac na wyniki. Czekajac przed laboratorium przeczytalam ogloszenie ze sa robione darmowe badania dla kobiet od8 do 20 tc. Na konflikt plytkowy. I nie chodzi tu tylko o grupe krwi ale o obecnosc antygenu HPA -1a, ktorego brak powoduje ze komorki matki niszcza plytki plodu. Slyszalyscie o tym, lub robiłyście? Spytam lekarza na wizycie, czy on mnie bedzie kierował czy sama mam iść. A i w razie czego zapewniaja obserwacje i pobyt w klinice w warszawie.
butterfly:)
Aschlee witaj
Wczoraj wysłałaś mi słoneczko i dziś do mnie dotarło
:* :-)
Jussastar ja nic nie słyszałam o tym badaniu i nie miałam go robionego w poprzedniej ciąży i myślę, że teraz też mi tego nie zleci. Daj znać jak Ci wyniki wyszły
Trzymam kciuki za dobre wieści
&&&
Jussastar ja nic nie słyszałam o tym badaniu i nie miałam go robionego w poprzedniej ciąży i myślę, że teraz też mi tego nie zleci. Daj znać jak Ci wyniki wyszły
martaha123
Witajcie 
U nas dzisiaj też słonecznie, a w dodatku weekend zbliża się wielkimi krokami
Mnie oczywiście pokusiło znowu o test 4 dni przed terminem @, oczywiście negatyw, chociaż diabeł pokusiłi zerknęłam jeszcze raz na teścior po 10-15 minutach i bladzioch, ale pewnie to nic nie znaczy bo wynik wiarygodny 2-5 minut po wykonaniu :/ Wczoraj kupując 2 testy obiecałam sobie że zrobię najwcześniej w niedzielę.... eh ta moja słaba silna wola...
jussastar kciuki za wyniki &&&
U nas dzisiaj też słonecznie, a w dodatku weekend zbliża się wielkimi krokami
Mnie oczywiście pokusiło znowu o test 4 dni przed terminem @, oczywiście negatyw, chociaż diabeł pokusiłi zerknęłam jeszcze raz na teścior po 10-15 minutach i bladzioch, ale pewnie to nic nie znaczy bo wynik wiarygodny 2-5 minut po wykonaniu :/ Wczoraj kupując 2 testy obiecałam sobie że zrobię najwcześniej w niedzielę.... eh ta moja słaba silna wola...
jussastar kciuki za wyniki &&&
butterfly:)
Martaha nie chce Ci dawać złudnych nadziei, ale w mojej poprzedniej ciąży bladzioch pojawił się po godzinie i z tego bladziocha mam córeczkę, więc wiesz... poza tym 4 dni przed to jednak trochę za wcześnie jak dla mnie
Poczekaj do terminu @
Trzymam bardzo mocno za Ciebie kciuki
&&&
martaha123
Ja w ostatniej ciąży 1 dzień przed @ miałam test negatywny a po 2 dniach dopiero kreska, i zła jestem na siebie że wiedząc to nadal robię testy przed terminem.... no cóż niecierpliwość to moje drugie ja 
martaha123
A co tu dzisiaj taka cisza? Czyżby wszystkie już weekendowały, a może nawał pracy przedweekendowy? 
reklama
Butterfly- wiem ze to troche wczesnie, ale gdzie bys chciala rodzic? Bo moj lekarz jest ze Staszica a podobno maja bardzo dobry oddzial i super warunki teraz. I mozna isc do szkoly rodzenia wczesniej zeby polozne poznac.
Martha- to teraz bedziesz sie zastanawiac, nie? Mam nadzieje, ze to fasolka sie ujawnila po czasie
Shawty dzis ide na poczte nadac przesylke, przepraszam ze dopiero teraz, ale jakos nie mialam czasu.
Martha- to teraz bedziesz sie zastanawiac, nie? Mam nadzieje, ze to fasolka sie ujawnila po czasie
Shawty dzis ide na poczte nadac przesylke, przepraszam ze dopiero teraz, ale jakos nie mialam czasu.
Podziel się: