reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

martaha, trzymam mocno kciuki i za Ciebie . Uda nam się, prędzej czy później :)

grubson, teraz to już doszłam do wniosku, że co ma być to będzie i staram się nie nakręcać :)
A może z taką betą będzie dwójeczka? :D

reklama
Przecież i tak nie mam bezpośredniego wpływu na to co będzie i kiedy :)
Czas pokaże.
Kochana...nie zastanowiło Cię to, że właśnie ta beta taka wysoka, prawie dwukrotnie wyższa jak norma? ;>

Grubsonku Kochana fajnie, że napisałaś:) Zaglądaj częściej bo tęsknimy:) Faktycznie może będą bliźniaki??? Podwójne szczęście to dopiero by było:))) trzymam mocno kciuki za dzisiejszą wizytę, daj znać koniecznie co i jak!!! :*
Martaha, ja Cię pamiętam!:) Trzymam mocno kciuki za pozytywny test:) No i zaglądaj do nas częściej:)
Jussastar, Beata, Niemartwsie, Lisica co tam u Was laski???

Ja właśnie biorę się za robienie bułeczek maślanych:)))) Bułeczki maślane

Ostatnia edycja:
Shawty, nie bo wystarczy, ze ciaza jest ze 2 dni starsza i juz bym sie lapala na inne zakresy i wtedy by byla ok ;)

@Butterfly, eh no lepiej zeby to jednak bylo jedno malenstwo ;P

Może bliźniaki, taka wysoka beta wychodzi często przy mnogiej ciąży:tak:
U mojej siostry w 5 tc były 2 pęcherzyki widoczne, ale ona miała 2 jajowe bliźnięta, parka się trafiła, czego chcieć więcej:tak:

Grubsonku trzymam kciuki!!
shawty rozumiem CIę, też bardzo chcę:-)

Co do imion u nas dla dziewczynki Alicja, dla chłopca nie mamy wspólnego co by nam się podobało.. mąż chce Franka a ja Nikodema albo Boryska ...kompromis w miarę jedyny to Leon:tak:

reklama
Do góry