reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Witam dziewczyny.
Przepraszam, że się nie odzywałam, ale miałam urlop i jakoś nie było czasu siąść przy komputerze.
Ja w poniedziałek byłam z synem ściągnąć szynę, lekarka posłała nas do szpitala pediatrycznego do przychodni i tam złożyli mu kolejną szynę na co najmniej tydzień, potem zrobią mu zdjęcie kontrolne, bo nie podobają się pani chirurg jego kości strzałkowe. A wydawało się, że to zwykłe skręcenie:no:

butterflay dziękuję, że o mnie pytałaś. Tak wizytę miałam w poniedziałek, ciąża potwierdzona :tak: moja kruszynka jest jeszcze bardzo maleńka, serduszka jeszcze niestety nie widziałam, ale jak na razie jest wszystko OK. Powiedź mi od, którego tygodnia zaczęły Ci się mdłości?

grubson co u Was?

jussastar a Wy jak się czujecie?

sesi jeżeli chodzi o testy, to różne są opinie o robieniu wcześniej niż w terminie @. Ja sobie przyrzekłam, że nie będę robić przed, tylko dopiero w dniu spodziewanej @. Ale jakoś mnie tak natchnęło i 6 dni przed terminem @ zrobiłam test i wyszedł bladzioch. Potem był coraz ciemniejszy. Na 5 dni przed spodziewaną @ poszłam na betę i powtórzyłam ją po 48 godzinach i już byłam pewna :-D

Dominika a co u Ciebie?

Aschllee Twój mąż to prawdziwy romantyk, super.

Jeżeli chodzi o imiona to dla dziewczynki Emilka, a dla chłopczyka Antoś. Choć i tak pewnie będzie trzeci chłopczyk ;-)

Aschleee, Liam mnie także się podoba :)

Happy, Sara jakoś bardziej do mnie przemawia :) Aczkolwiek mam dziwne przeczucie, że jeśli pojawią się u mnie II kreseczki to pewnie będę miała chłopczyka :)
Kurcze no....dziewczyny, zróbcie coś ! Ja chce być w ciąży !

Majdaczek, zdrówka dla waszej rodzinki :*

Hej Laski:)
Majdaczek no wreszcie:D Już się o Was martwiłam...Cieszę się, że u Was wszystko dobrze, szkoda, że tylko z młodym nienajlepiej... miejmy nadzieję, że po zdjęciu drugiej szyny będzie wszystko dobrze:* A co do mdłości to mnie się zaczęły tak na maksa koło 7 tygodnia...
Aschlee zazdroszczę romantycznego męża...:) Mam nadzieję, że po kolacji był ciąg dalszy...:D
Kasia kciukasy zaciśnięte za 2 kreski:)
Co do imion to póki co mamy dla chłopca - Nikodem, to jest jedyne nasze wspólne... reszta imion, która mi się podoba, nie podoba się mojemu mężowi:D Przy poprzedniej ciąży też byliśmy zgodni co do imienia dla córki:) A jak teraz będę miała córeczkę to nie mam pojęcia jak ją nazwiemy:D

Witajcie :) Pewnie nie koniecznie mnie pamiętacie, bo dosyć rzadko się ujawniam, ale podczytuję często. Do pisania jakoś brak weny.
Ciążowe suwaczki wielu z Was już pięknie rosną i Wam gratuluję :) A z tymi, które nadal na placu boju się jednoczę i za nas wszystkie trzymam kciuki &&& może już za chwilkę też utworzymy sobie takie piękne suwaczki :)
U mnie pourlopowo, leniwie , chociaż już w pracy. Teraz zaczynam rozmyślania na koniec cyklu.... będzie czy nie będzie... oczywiście nie wytrzymałam i już teścior za mną chociaż termin dopiero za 5 dni - i oczywiście negatywny.... ale jakoś tak od 3 dni pobolewa mnie lekko podbrzusze , więc już lampka "a może ciąża" się zapaliła. Zwykle jak zabolało w podbrzuszu to w ciągu 12 godzin była @ a tu póki co na szczęście nic. No zobaczymy co z tego się rozwinie.
Miłego dnia życzę :)

Hej :-). Jakos mi sie nie chce ostatnio odzywac, zle mi sie pisze na tablecie a laptopa mi sie nie chce wlaczac ;P

Majdaczek, fajnie ze po wizycie ok :-)

Shawty, dziewczyno, luzuj gacie bo sie wykonczysz!! Przeciez to dopiero 2 cykl... Za wczesnie tu dotarlas i sie nakrecasz za bardzo od samego poczatku.. A sama widzisz, ze zadnej z nas- mam na mysli mnie, majdaczka i jussastar nie bylo na forum przez wiekszosc owocnego cyklu, wyluzowalysmy i mamy robaczki ;)

Co do imion to u nas Antek i Hania ;P pozniej Baska i Marysia a dla chlopcow Franek i Stas ;P takze jestesmy gotowi na kazda ewemtualnosc ;P

A jesli chodzi o mdlosci to ja mam w tym tygodniu straszne, najgorsze po poludniu i wieczorem, no ale bete tez mam bardzo wysoka, norma byla do 7 000 a ja mialam 13 000 takze..;P

No i dzisiaj wizyta o 18.. Mega stres. Trzymajcie kciuki!!

reklama
Do góry