reklama
butterfly:)
Fanka BB :)
Sesi ja w pierwszej ciąży praktycznie mdłości nie miałam, sporadycznie...a teraz... może to na chłopaka
Kochana myślę, że jak podejdziesz do tego z dystansem to zanim się obejrzysz a już będziesz chodzić z brzuszkiem;p
Shawty Ty tak samo kochana musisz włączyć na luz... ja zaszłam w ciąże w drugim cyklu starań, w pierwszym też się spinałam a w drugim stwierdziłam co będzie to będzie i wyszło
Kochana myślę, że jak podejdziesz do tego z dystansem to zanim się obejrzysz a już będziesz chodzić z brzuszkiem;p
Shawty Ty tak samo kochana musisz włączyć na luz... ja zaszłam w ciąże w drugim cyklu starań, w pierwszym też się spinałam a w drugim stwierdziłam co będzie to będzie i wyszło
papryczka_
Czesc,daaaaawno mnie tu nie bylo.
Sesi,na kazdego przyjdzie fasolka
Shawty,luzuj gacie
jaka presja czasu,jestes mloda..Zajscie w ciaze to nie jest hop-siup,jesli bedziesz sie spinac to nawet stanie na rzesach nic nie pomoze
a teraz chyba swirujesz
Ashlee,tez mam neta w tel.bo inaczej w ogole nie zagladalabym do Was-nie mam kiedy do kompa siasc.Teraz nadaje z placu zabaw
HappyMum,jak tam na wyjezdzie?
Lisica,Grubson,Majdaczku,Beata,Jussastar co tam u Was?
Sesi,na kazdego przyjdzie fasolka
Shawty,luzuj gacie
Ashlee,tez mam neta w tel.bo inaczej w ogole nie zagladalabym do Was-nie mam kiedy do kompa siasc.Teraz nadaje z placu zabaw
HappyMum,jak tam na wyjezdzie?
Lisica,Grubson,Majdaczku,Beata,Jussastar co tam u Was?
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Sesi-bądź dobrej myśli! Ja trzymam kciuki:*
Dominika-wyjeżdżamy w sobotę, ale dziś zaczynam sie pakować bo jutro jedziemy na roczek siostrzenicy S. Wiec czasu nie będzie, piątek też odpada bo zakupy i sprzątanie. Nadal sie zastanawiam jak mój rozbiegany dwulatek wytrzyma ponad 10h w autobusie:/
Dominika-wyjeżdżamy w sobotę, ale dziś zaczynam sie pakować bo jutro jedziemy na roczek siostrzenicy S. Wiec czasu nie będzie, piątek też odpada bo zakupy i sprzątanie. Nadal sie zastanawiam jak mój rozbiegany dwulatek wytrzyma ponad 10h w autobusie:/
butterfly:)
Dziewczyny co tu tak cicho??? Co z Wami???
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Ja jestem
Butterfly jak sie czujesz?
Butterfly jak sie czujesz?
reklama
sesi ja zawsze robiłam w dniu @;-) kiedy masz termin??
butterfly ja też jestem;-) czekam .. patrzę na licznik .. w tym cyklu testuję i 2 kreski chcę widzieć
Testy owu ładnie pokazywały owulację ... ehh prawy jajnik mnie kłuje i kłuje ..
butterfly ja też jestem;-) czekam .. patrzę na licznik .. w tym cyklu testuję i 2 kreski chcę widzieć

Podziel się: