reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Witam i ja po weekendzie:tak:
Grubsonku Ty myśl pozytywnie!!:tak:

shawty, happymum młodziudkie jesteście:-D ja to rocznik 82;-) i do tej pory się zastanawiałam czy nie za wcześnie się decyduję na 2 dziecko:-p

Nie odbierz tego źle, ale większość z Was tu stara się o kolejne dzieciątko, u mnie są to starania o pierwszego malucha, więc i trochę bardziej się dystansuje od tego wszystkiego..Ja się po prostu zaczynam martwić, że coś jest nie tak..

A tak z innej beczki, dziewczyny, potrzebuje przepisu na zapiekankę ziemniaczaną :) Podrzuci któraś? :) będę wdzięczna

shawty, happymum, ale Wy młodziutkie jesteście :) Na pewno Wam się uda, jeszcze odrobina cierpliwości :)
Mnie zawsze uspokaja mój ginekolog, który mówi, że to na prawdę nie jest tak "hop siup" i jest ciąża ;) jeśli przez kilka miesięcy się nie udaje, to wcale nie oznacza, że coś jest nie tak. Jestem pewna, że już niedługo obie zasilicie grono ciężaróweczek :) no i ja na pewno też :)

Dzisiejszy dzien mnie wykonczyl...padam na dziob

Kobietki bez stresow kazdej na pewno sie uda :tak: tylko musimy poczekac na te nasze Fasolki...One po prostu chca byc wyczekane ;)

Uciekam do lozka bo ledwo zyje a jutro na nowo.Dobranoc :)

reklama
Dzien dobry ale sie tu ostatnio cichutko zrobilo.Dobrze ze Internet w Telefonie jest bo tak dopiero kolo 21 bym mogla wejsc i zobaczyc co u Was :) mnie dzisiaj jajniki kluja wiec chyba owu blisko ale staram sie o tym nie myslec i podejsc na calkowitym luziku...zastanawiam sie nad dzialaniem na wlasna reke z luteina bo ta moja lekarka zas na urlopie...wiec cisnienie mi sie lekko podnioslo bo pielegniarka kazala mi przyjsc dopiero 3.09 bede musia Do niej zadzwonic jak juz wroci z urlopu

Do góry