reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Może po prostu za dużo o tym myślisz?
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Właśnie
Nie odbierz tego źle, ale większość z Was tu stara się o kolejne dzieciątko, u mnie są to starania o pierwszego malucha, więc i trochę bardziej się dystansuje od tego wszystkiego..Ja się po prostu zaczynam martwić, że coś jest nie tak..
A tak z innej beczki, dziewczyny, potrzebuje przepisu na zapiekankę ziemniaczaną
Podrzuci któraś?
będę wdzięczna
A tak z innej beczki, dziewczyny, potrzebuje przepisu na zapiekankę ziemniaczaną
niemartwsie
Fanka BB :)
shawty, happymum, ale Wy młodziutkie jesteście
Na pewno Wam się uda, jeszcze odrobina cierpliwości 
Mnie zawsze uspokaja mój ginekolog, który mówi, że to na prawdę nie jest tak "hop siup" i jest ciąża
jeśli przez kilka miesięcy się nie udaje, to wcale nie oznacza, że coś jest nie tak. Jestem pewna, że już niedługo obie zasilicie grono ciężaróweczek
no i ja na pewno też 
Mnie zawsze uspokaja mój ginekolog, który mówi, że to na prawdę nie jest tak "hop siup" i jest ciąża
Dzisiejszy dzien mnie wykonczyl...padam na dziob
Kobietki bez stresow kazdej na pewno sie uda
tylko musimy poczekac na te nasze Fasolki...One po prostu chca byc wyczekane 
Uciekam do lozka bo ledwo zyje a jutro na nowo.Dobranoc
Kobietki bez stresow kazdej na pewno sie uda

Uciekam do lozka bo ledwo zyje a jutro na nowo.Dobranoc
reklama
Dzien dobry ale sie tu ostatnio cichutko zrobilo.Dobrze ze Internet w Telefonie jest bo tak dopiero kolo 21 bym mogla wejsc i zobaczyc co u Was
mnie dzisiaj jajniki kluja wiec chyba owu blisko ale staram sie o tym nie myslec i podejsc na calkowitym luziku...zastanawiam sie nad dzialaniem na wlasna reke z luteina bo ta moja lekarka zas na urlopie...wiec cisnienie mi sie lekko podnioslo bo pielegniarka kazala mi przyjsc dopiero 3.09 bede musia Do niej zadzwonic jak juz wroci z urlopu
Podziel się: