reklama
majdaczek14
Fanka BB :)
majdaczek ksiazka jest super...a ja dzisiaj nie przytomna bo siedzialam nad nia do godziny 4.30a musialam wstac o 7
po monitoringu wychodzi ze jestem juz po owulacji...teraz zostalo tylko czekac na efekt...ciekawe jak wogole teraz ta @ przylezie bo ostatnio mi sie spoznila prawie tydzien.
Mysle ze jeden dzien przed terminem powinno juz cos wyjsc ewentualnie bladzioch...chyb ze owulka sie przesunela....wtedy tylko niepotrzebnie sie zdolujesz...ale jezeli jestes pewna ze owu bylo w tym czasie co powinno to mozesz zrobic dzien wczesniej.Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&
po monitoringu wychodzi ze jestem juz po owulacji...teraz zostalo tylko czekac na efekt...ciekawe jak wogole teraz ta @ przylezie bo ostatnio mi sie spoznila prawie tydzien.
Mysle ze jeden dzien przed terminem powinno juz cos wyjsc ewentualnie bladzioch...chyb ze owulka sie przesunela....wtedy tylko niepotrzebnie sie zdolujesz...ale jezeli jestes pewna ze owu bylo w tym czasie co powinno to mozesz zrobic dzien wczesniej.Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&
Ostatnia edycja:
Lisica ale na szczescie po # tak moze sie zdarzyc bo balam sie troche ze cos jest nie tak...mam nadzieje ze jak przyjdzie teraz do testowania to los tak z nas nie zadrwi.w tamtym miesiacu sie nie udalo ale mysle sobie ze moze wlasnie przez to ze owu tez sie opoznila a kolejna sprawa moze moj organizm potrzebowal jeszcze chwile...wole zeby sie nie udalo niz udalo za wczesnie i potem przechodzic to samo
Ostatnia edycja:
Lisica, co Ty, nie nakręcam się ani trochę, jakoś tak chwilowo wieczorem mnie wzięło bo identycznie to wyglądało ostatnio, tyle że już 2 dni później zaczęło się plamienie... Dlatego tym bardziej nie zrobię szybko testu w tym cyklu, nie chcę widzieć żadnych bladych kresek i mieć nadziei!
Ale dzisiaj od rana już nie rozmyslam Szczególnie, że boli mnie brzuch więc pewnie niedługo dostanę @
I dobrze, tak jak napisała Asch, lepiej żeby się wcale nie udało niż za wcześnie, żeby było to co ostatnio.
Ale dzisiaj od rana już nie rozmyslam Szczególnie, że boli mnie brzuch więc pewnie niedługo dostanę @
I dobrze, tak jak napisała Asch, lepiej żeby się wcale nie udało niż za wcześnie, żeby było to co ostatnio.
Hej dziewczyny, mogę dołączyć?
Byłam na staraczkach jesień 2013 i staraczkach 2014. Ostatnio robiłam przerwę. A tu widzę nowy wątek - nowy etap w staraniach, nie?
Widzę dużo znajomych twarzy Mam nadzieję, że mnie pamiętacie?
Więc tak. To mój 10 cykl starań. I pierwszy z monitoringiem. Zdziwiłam się, że mam tak późno owulację bo 14 dc był pęcherzyk dopiero 13 mm. Biorę inofem, a mąż femifertil.
Lekarz jednak twierdzi, że jak nam nie wychodzi tyle czasu to w kolejnym cyklu będziemy działać. Nie sprecyzował dokładnie o co chodzi, mówił, że się zastanowi, ale mam zadzwonić jak dostanę @ i pójść do niego 3dc.Może chodzi o leki stymulujące. I wspominał coś o badaniu hsg.
Dziś powinnam dostać @. Wczoraj miałam plamienie jednorazowe i do tej pory nic. Więc siedzę jak na szpilkach, ale w ostatnim cyklu również miałam plamienie dzień przed. Widocznie po tych specyfikach coś mi się poprzestawiało. Bo zawsze okres zaczynał mi się rano od razu "pełną parą" i z ogromnym bólem brzucha.
Byłam na staraczkach jesień 2013 i staraczkach 2014. Ostatnio robiłam przerwę. A tu widzę nowy wątek - nowy etap w staraniach, nie?
Widzę dużo znajomych twarzy Mam nadzieję, że mnie pamiętacie?
Więc tak. To mój 10 cykl starań. I pierwszy z monitoringiem. Zdziwiłam się, że mam tak późno owulację bo 14 dc był pęcherzyk dopiero 13 mm. Biorę inofem, a mąż femifertil.
Lekarz jednak twierdzi, że jak nam nie wychodzi tyle czasu to w kolejnym cyklu będziemy działać. Nie sprecyzował dokładnie o co chodzi, mówił, że się zastanowi, ale mam zadzwonić jak dostanę @ i pójść do niego 3dc.Może chodzi o leki stymulujące. I wspominał coś o badaniu hsg.
Dziś powinnam dostać @. Wczoraj miałam plamienie jednorazowe i do tej pory nic. Więc siedzę jak na szpilkach, ale w ostatnim cyklu również miałam plamienie dzień przed. Widocznie po tych specyfikach coś mi się poprzestawiało. Bo zawsze okres zaczynał mi się rano od razu "pełną parą" i z ogromnym bólem brzucha.
majdaczek14
jussastar witaj i powodzenia życzę
butterfly:)
Cześć Kochane Dołączam do Was! Termin @ mam na 8 czerwca... ale nie wytrzymałam i zrobiłam test dziś, wyszła druga kreseczka ale baaaaaaardzo słaba, ledwo widoczna... szczerze mówiąc do końca nie wiem co o tym myśleć... na pewno powtórzę test w dniu spodziewanej miesiączki... Bez zabezpieczenia kochamy się od ok 3 mies. chcielibyśmy, żeby między naszą córeczką, która 27 czerwca kończy 2 latka a przyszłym dzidziusiem nie było za dużej różnicy wieku... Nie mamy jakiegoś wielkiego parcia na dziecko, ale fajnie by było jakby się pojawiło)
Dodam, że przy naszej córeczce też była dość blada ta druga kreseczka, ale nie pamiętam czy aż tak jasna;p
Dodam, że przy naszej córeczce też była dość blada ta druga kreseczka, ale nie pamiętam czy aż tak jasna;p
reklama
Podziel się: