reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

I dobrze kochana.I my sie w koncu doczekamy na dwie kreseczki :tak: nasze Maluszki po prostu chca byc wyczekane ;) albo chca nas zaskoczyc w najmniej oczekiwanym momencie ;)

reklama
Dziękuję wam kochane:tak:myślę, ze będzie dobrze z siostrzenicą a zarazem moją chrzesnicą;-)dzisiaj już lepiej chodzi, popołudniu mają nas odwiedzić, super mieć siostrę niedaleko:tak:

happymum ja miałam tak ostatnio, tyko testu nie robiłam i przyszła wredota w nocy spóźniona 10 dni wrr.. Także życzę kolejnego szczęśliwego cyklu!!

Aschlee masz rację, wyczekane będą :tak:bo kurczę już niedługo kolejna jesień będzie..

beatko ja też chcę słoneczko.. a u nas dzisiaj ciepło ale co chwilę nadchodzi chmura i leje,... i tak wkoło..

Miłego weekendu!! Owocnego;-);-)

Happy przykro mi ze @ przylazla :/ , kciukam za nastepn cykl, oby tym razem owocny :) , i jak ja to mowie "o jeden @ blizej bobaska" ;)

Dzień dobry :)

Happymum, tak mi przykro, że @ się pojawiła :( Powodzenia w następnym cyklu :)

Grubson, jak się czujesz?

Byłam dziś u mojego gina z tym wynikiem prolaktyny. Tak, jak się spodziewałam, dostałam bromergon i duphaston, z tym, że duphaston mam zacząć brać dopiero od następnego cyklu (no chyba, że teraz się uda). No i zalecił mi mierzenie temperatury, powiedział, że to dokładniejsza metoda, niż testy owu. Zobaczymy, co z tego będzie :)

Dziewczyny, jeśli macie w domu borówki, gorąco polecam ten przepis Moje Wypieki | Jagodzianki ostatnio robię je prawie codziennie :)

happymum - przykro mi z powodu @

mąż wyciągnął mnie na mecz realu do warszawy. fajnie było spędzić trochę czasu tylko we dwójkę, poszaleć nocą na parkiecie. miło tak się bez dziecia gdzieś wyrwać.
a teraz czekam na @. :-(

reklama
Niemartwsie: testy owu niestety nie są dla każdego. Ja mam PCOS i testy wychodziły mi cały cykl pozytywne a owu nie było :) Mierzenie temperatury lepsze, załóż sobie ovufrienda :)

Do góry