reklama
butterfly:)
Fanka BB :)
Hej Laseczki i ja się witam po weekendzie
U mnie pogoda się trochę poprawiła ale rewelacji nie ma... byleby dziś nie podało... póki co świeci słoneczko...
Shawty, Happymum - przykro mi, że się nie udało... ale kolejny cykl przed Wami
kciuki zaciśnięte &&&
Grubsonku jak sytuacja u Ciebie??? Jak się czujecie??? Kiedy wychodzicie do domku?
Majdaczek, Jussastar, Beata - Jak tam u Was???
Jak tam laski weekend Wami minął???
buziaki:***
Shawty, Happymum - przykro mi, że się nie udało... ale kolejny cykl przed Wami
Grubsonku jak sytuacja u Ciebie??? Jak się czujecie??? Kiedy wychodzicie do domku?
Majdaczek, Jussastar, Beata - Jak tam u Was???
Jak tam laski weekend Wami minął???
buziaki:***
Butterfly ile ja bym dala zeby i u mnie pogoda byla lepsza...chyba na powrot lata juz nie ma co liczyc ale chociaz mogloby przestac padac. O 5 rano myslalam ze zamarzne 
Grubsonku tez sie zastanawiam co u Ciebie.Daj znac jak tylko bedziesz miala mozliwosc
Lisica ja dzisiaj sie dowiem czy tez bede brala cos na regulowanie czy nie.
Grubsonku tez sie zastanawiam co u Ciebie.Daj znac jak tylko bedziesz miala mozliwosc
Lisica ja dzisiaj sie dowiem czy tez bede brala cos na regulowanie czy nie.
Witam sie i ja 
Schawty powodzenia w nowym cyklu
Lisico oby wszystko ladnie sie unormowalo i zeby udalo sie Wam w pierwszym cyklu po przerwie
Butterfly :****
U mnie oki, (•)(•) jakby pelniejsze i lekko pobolewaja, troszke czasem mnie ssie w zoladku ale zjem jakas mala porcje i jest ok
wszystkie tesciory "zasikane"
i dwie krechy jak trza
w tym tyg umowie sie na pierwsza wizyte i zobaczymy .... 
Milego i slonecznego dnia kobietki :****
GRUBSONKU ODEZWIJ SIE !!!!
Schawty powodzenia w nowym cyklu
Lisico oby wszystko ladnie sie unormowalo i zeby udalo sie Wam w pierwszym cyklu po przerwie
Butterfly :****
U mnie oki, (•)(•) jakby pelniejsze i lekko pobolewaja, troszke czasem mnie ssie w zoladku ale zjem jakas mala porcje i jest ok
Milego i slonecznego dnia kobietki :****
GRUBSONKU ODEZWIJ SIE !!!!
butterfly:)
Fanka BB :)
Aschlee no co do temperatury to ochłodziło się i to bardzo... w szczególności wieczory i noce są zimne... ostatnio jak szłam z córką na spacer wieczorem to jej czapkę nałożyłam... ehhh... chyba trzeba po mału przygotowywać się na jesień, muszę trochę ciuchów pokupować... sobie to już zwłaszcza.. większość garderoby trzeba będzie wymienić...
Beata - no widzisz, wszystko będzie dobrze niech dzidziol rośnie zdrowo
)) ;***
Beata - no widzisz, wszystko będzie dobrze niech dzidziol rośnie zdrowo
Ja juz w domu, wypisalam sie w piatek. I tak wiekszosc lekarzy potwierdzala to, co sama wiedzialam, ze no spa, luteina i lezenie to jedyne co mi zostaje. Ordynator mnie chcial przetrzymac przez weekend zeby mi zrobic usg w poniedzialek -_- Na usg to ja sobie pojde w srode do lekarza.
Ogolnie bylo fajnie, lezalam na sali z 3 dziewczynami po poronieniu, 8, 10 i 14 tydzien.
Takze nawet jak jakims cudem utrzymam te ciaze, to do konca wrzesnia na pewno nie bede spac spokojnie i do wtedy tez nikt sie nie dowie o ciazy...
Ogolnie bylo fajnie, lezalam na sali z 3 dziewczynami po poronieniu, 8, 10 i 14 tydzien.
Takze nawet jak jakims cudem utrzymam te ciaze, to do konca wrzesnia na pewno nie bede spac spokojnie i do wtedy tez nikt sie nie dowie o ciazy...
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Hej dziewczyny
zaraz podam termin kolejnej @ tylko musze sprawdzić. W tym cyklu nir będę mierzyć temp. Bo w sobotę jadę do Szkocji. Z całą rodziną mojego S. A oni nie wiedzą o naszych staraniach i nie chce żeby wiedzieli.
Butterfly-mój synek juz prawie obkupiony na jesień jeszcze kilka bzdurek i będzie ok
Beata-&&&&&& za wizytę
Lisica-oby pierwszy cykl po przerwie był dla was szczęśliwy!
Butterfly-mój synek juz prawie obkupiony na jesień jeszcze kilka bzdurek i będzie ok
Beata-&&&&&& za wizytę
Lisica-oby pierwszy cykl po przerwie był dla was szczęśliwy!
My niby tez obkupieni na jesien ale jakos tak chcialam ja odwlec jak najdalej...jedyna pora roku na ktora nie narzekam to lato i to najlepiej jak najbardziej gorace...wiele bym dala zeby mieszkac tam gdzie jest ciagle cieplo

reklama
Podziel się: