reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Lisica - no a jak :D tylko w dzień owu nic :( ale sił brakło. Za to przed i po non stop :D

reklama
Inis, Ty Dzikusie ;) oj chciałabym tak non stop... Ale cóż, to chyba już nie te lata :-D czekam na 11.06 żeby Ci pogratulować ;)

Dobrej nocy!

Lisica - ja Ci dam nie te lata :D

A no tak jakoś zapomnialam o tej wizycie napisać, nie wiem czemu. Trochę się boje przyznam bo jeśli teraz nic nie wyjdzie to gin da mi skierowanie na HSG - a to juz mnie przeraża.

Milego dnia życzę staraczki :)
Jakie fajne plany na weekend? Podobno ma być ciepło.

inis kochana milo ze pytasz.U mnie w porzadku.Bylam wczoraj na monitoringu i jak na razie wychodzi ze jest wszystko w porzadku.Co z tego wyniknie to zobaczymy.Postanowilam sie nie nakrecac jakos bardzo zeby potem nie bylo bolesnych rozczarowan:tak:

Cześć dziewczyny, u mnie zimno i wietrznie. Zaraz ruszam na jakieś zakupy a później czeka mnie sprzątanie.

Miłego dnia.

Aschlee - jak monitoring to chyba kolo ovu jestes? Super :)

Lisica - ja sprzatalam wczoraj, wszystko na błysk aż padalam. A dziś stary mi kawe rozsypal w kuchni, pod wyrem leza jego wczorajsze majty a na umyta cifem umywalke w lazience postanowił się ogolic. I weź nie udus dziada... :D

Dzień dobry!

Aschlee,
to dobre wieści, masz rację nie nakręcaj się a podejdź na spokojnie do staranek, to w takim razie życzę owocnych ;)

Miłego dnia życzę, u nas ładnie, ale nie za ciepło. Idę gotować obiad.

Adelo ja też gotuję. Zupa-krem z brokułów i cycki z kurczaka z patelni grillowej z fasolką szparagową i młodymi ziemniakami ;)
Inis skąd ja to znam... Zarost wszędzie a mnie opiernicza że mój jeden włos leży w umywalce :-D ale ma szanowny pan odkurzyć chociaż. Już go plecy nie bolą ;) i weź tu zrozum faceta...

Lisica szaleństwo obiadowe ;) u mnie botwinka już się robi, a potem mamy zaproszenie od mamy na zapiekaną kaszankę z papryką, pomidorkami koktajlowymi, cebulką, kukurydzą mhhy - sama jestem ciekawa jakie to będzie ;-)

Ada odezwij się jak tam u Ciebie :) Jestem ciekawa, bo już za niedługo startujesz ;)

reklama
Rzadzisz dziś w kuchni Lisica :)

Wiem że temat był już poruszany ale powiedzcie mi jak to jest z farbowaniem wlosow przed i w trakcie ciazy? Chcialabym sobie pyknac kolorek :) jakas farba z tych naturalniejszych, typu Biokap lub henna Khadi.

Do góry