reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Lisica - no a jak :D tylko w dzień owu nic :( ale sił brakło. Za to przed i po non stop :D

reklama
Inis, Ty Dzikusie ;) oj chciałabym tak non stop... Ale cóż, to chyba już nie te lata :-D czekam na 11.06 żeby Ci pogratulować ;)

Dobrej nocy!

Lisica - ja Ci dam nie te lata :D

A no tak jakoś zapomnialam o tej wizycie napisać, nie wiem czemu. Trochę się boje przyznam bo jeśli teraz nic nie wyjdzie to gin da mi skierowanie na HSG - a to juz mnie przeraża.

Milego dnia życzę staraczki :)
Jakie fajne plany na weekend? Podobno ma być ciepło.

inis kochana milo ze pytasz.U mnie w porzadku.Bylam wczoraj na monitoringu i jak na razie wychodzi ze jest wszystko w porzadku.Co z tego wyniknie to zobaczymy.Postanowilam sie nie nakrecac jakos bardzo zeby potem nie bylo bolesnych rozczarowan:tak:

Cześć dziewczyny, u mnie zimno i wietrznie. Zaraz ruszam na jakieś zakupy a później czeka mnie sprzątanie.

Miłego dnia.

Aschlee - jak monitoring to chyba kolo ovu jestes? Super :)

Lisica - ja sprzatalam wczoraj, wszystko na błysk aż padalam. A dziś stary mi kawe rozsypal w kuchni, pod wyrem leza jego wczorajsze majty a na umyta cifem umywalke w lazience postanowił się ogolic. I weź nie udus dziada... :D

Dzień dobry!

Aschlee,
to dobre wieści, masz rację nie nakręcaj się a podejdź na spokojnie do staranek, to w takim razie życzę owocnych ;)

Miłego dnia życzę, u nas ładnie, ale nie za ciepło. Idę gotować obiad.

Adelo ja też gotuję. Zupa-krem z brokułów i cycki z kurczaka z patelni grillowej z fasolką szparagową i młodymi ziemniakami ;)
Inis skąd ja to znam... Zarost wszędzie a mnie opiernicza że mój jeden włos leży w umywalce :-D ale ma szanowny pan odkurzyć chociaż. Już go plecy nie bolą ;) i weź tu zrozum faceta...

Lisica szaleństwo obiadowe ;) u mnie botwinka już się robi, a potem mamy zaproszenie od mamy na zapiekaną kaszankę z papryką, pomidorkami koktajlowymi, cebulką, kukurydzą mhhy - sama jestem ciekawa jakie to będzie ;-)

Ada odezwij się jak tam u Ciebie :) Jestem ciekawa, bo już za niedługo startujesz ;)

reklama
Rzadzisz dziś w kuchni Lisica :)

Wiem że temat był już poruszany ale powiedzcie mi jak to jest z farbowaniem wlosow przed i w trakcie ciazy? Chcialabym sobie pyknac kolorek :) jakas farba z tych naturalniejszych, typu Biokap lub henna Khadi.

Do góry