reklama
inis
Fanka BB :)
Lisica - ja Ci dam nie te lata
A no tak jakoś zapomnialam o tej wizycie napisać, nie wiem czemu. Trochę się boje przyznam bo jeśli teraz nic nie wyjdzie to gin da mi skierowanie na HSG - a to juz mnie przeraża.
Milego dnia życzę staraczki
Jakie fajne plany na weekend? Podobno ma być ciepło.
A no tak jakoś zapomnialam o tej wizycie napisać, nie wiem czemu. Trochę się boje przyznam bo jeśli teraz nic nie wyjdzie to gin da mi skierowanie na HSG - a to juz mnie przeraża.
Milego dnia życzę staraczki
Jakie fajne plany na weekend? Podobno ma być ciepło.
inis kochana milo ze pytasz.U mnie w porzadku.Bylam wczoraj na monitoringu i jak na razie wychodzi ze jest wszystko w porzadku.Co z tego wyniknie to zobaczymy.Postanowilam sie nie nakrecac jakos bardzo zeby potem nie bylo bolesnych rozczarowan
inis
Aschlee - jak monitoring to chyba kolo ovu jestes? Super
Lisica - ja sprzatalam wczoraj, wszystko na błysk aż padalam. A dziś stary mi kawe rozsypal w kuchni, pod wyrem leza jego wczorajsze majty a na umyta cifem umywalke w lazience postanowił się ogolic. I weź nie udus dziada...
Lisica - ja sprzatalam wczoraj, wszystko na błysk aż padalam. A dziś stary mi kawe rozsypal w kuchni, pod wyrem leza jego wczorajsze majty a na umyta cifem umywalke w lazience postanowił się ogolic. I weź nie udus dziada...
Lisica.
Adelo ja też gotuję. Zupa-krem z brokułów i cycki z kurczaka z patelni grillowej z fasolką szparagową i młodymi ziemniakami
Inis skąd ja to znam... Zarost wszędzie a mnie opiernicza że mój jeden włos leży w umywalce ale ma szanowny pan odkurzyć chociaż. Już go plecy nie bolą i weź tu zrozum faceta...
Inis skąd ja to znam... Zarost wszędzie a mnie opiernicza że mój jeden włos leży w umywalce ale ma szanowny pan odkurzyć chociaż. Już go plecy nie bolą i weź tu zrozum faceta...
Adelo
Lisica szaleństwo obiadowe u mnie botwinka już się robi, a potem mamy zaproszenie od mamy na zapiekaną kaszankę z papryką, pomidorkami koktajlowymi, cebulką, kukurydzą mhhy - sama jestem ciekawa jakie to będzie ;-)
Ada odezwij się jak tam u Ciebie Jestem ciekawa, bo już za niedługo startujesz
Ada odezwij się jak tam u Ciebie Jestem ciekawa, bo już za niedługo startujesz
reklama
inis
Rzadzisz dziś w kuchni Lisica
Wiem że temat był już poruszany ale powiedzcie mi jak to jest z farbowaniem wlosow przed i w trakcie ciazy? Chcialabym sobie pyknac kolorek jakas farba z tych naturalniejszych, typu Biokap lub henna Khadi.
Wiem że temat był już poruszany ale powiedzcie mi jak to jest z farbowaniem wlosow przed i w trakcie ciazy? Chcialabym sobie pyknac kolorek jakas farba z tych naturalniejszych, typu Biokap lub henna Khadi.
Podziel się: