reklama
inis
Fanka BB :)
Aschlee - nie wypadały jakoś bardziej ale się łamały na potęgę - nawet w połowie przy zwykłym czesaniu miałam podłogę w takich "igiełkach".
Kochana, do lekarza marsz!
Ja już po 3-4 miesiącach olejowania, masek i odpowiednich kosmetyków (bez SLS) zauważyłam mega poprawę. A suszarki używam, bo muszę - mimo to są ok
Kochana, do lekarza marsz!
Ja już po 3-4 miesiącach olejowania, masek i odpowiednich kosmetyków (bez SLS) zauważyłam mega poprawę. A suszarki używam, bo muszę - mimo to są ok
Inis to jesli korci cie farba, to polecam zrobic ta usluge w salonie Dia Richesse jest bez amoniaku i wyplukuje sie bez odrostow ;-) polecam.
Lisica to zobacz na allegro z loreala ta naturalna seria. Jak bede przy kompie to linka jakiegos zapodam.
Dziewczyny te kosmetyki bez sylikonow i parabenow to wielkorotnie jest sciema, te w skladzie sa tylko pod inna nazwa dopuszczona do uzycia. To tak jak z jedzeniem eko. Wiec uwazajcie bo potrafia byc gorsze od normalnych.
No i do okejowania trzeba uwazac i miec dobry olej.
Aschlee czekam na wiesci.
A wiec. Sprawdzilam i niestety seria Nature ( wczesniej zle napisalam ) nie przyjela sie w PL. Mozna ja nabyc tylko na allegro, salonach i hurtowniach ktore maja jeszcze produkty ktore im zostaly. Wiec swiadczy o tym ze slabe branie na nature jest u nas. Ja mialam maske do wlosow cienkich z tej serii i mialam w polowie dnia taki smalec na glowie ze blehhh ;-)
Lisica moge ci wyslac probke stimulista jesli chcesz.
Lisica to zobacz na allegro z loreala ta naturalna seria. Jak bede przy kompie to linka jakiegos zapodam.
Dziewczyny te kosmetyki bez sylikonow i parabenow to wielkorotnie jest sciema, te w skladzie sa tylko pod inna nazwa dopuszczona do uzycia. To tak jak z jedzeniem eko. Wiec uwazajcie bo potrafia byc gorsze od normalnych.
No i do okejowania trzeba uwazac i miec dobry olej.
Aschlee czekam na wiesci.
A wiec. Sprawdzilam i niestety seria Nature ( wczesniej zle napisalam ) nie przyjela sie w PL. Mozna ja nabyc tylko na allegro, salonach i hurtowniach ktore maja jeszcze produkty ktore im zostaly. Wiec swiadczy o tym ze slabe branie na nature jest u nas. Ja mialam maske do wlosow cienkich z tej serii i mialam w polowie dnia taki smalec na glowie ze blehhh ;-)
Lisica moge ci wyslac probke stimulista jesli chcesz.
Ostatnia edycja:
Lisica.
Fanka BB :)
Asiu jeśli to dla ciebie nie problem to byłabym wdzięczna.
Inis mam włosy za łopatki, tył ciut dłuższy od przodu. Mnie korci żeby ściąć do ramion. I jeszcze drażni mnie ta grzywka którą zrobiłam pod wpływem chwili i teraz zapuszczam. Zawsze mam przedziałek z boku na prawą stronę i spinam ją wsuwką - dość fajnie ginie pod resztą włosów. Ogólnie mam ochotę na zmianę ale trochę się boję
Inis mam włosy za łopatki, tył ciut dłuższy od przodu. Mnie korci żeby ściąć do ramion. I jeszcze drażni mnie ta grzywka którą zrobiłam pod wpływem chwili i teraz zapuszczam. Zawsze mam przedziałek z boku na prawą stronę i spinam ją wsuwką - dość fajnie ginie pod resztą włosów. Ogólnie mam ochotę na zmianę ale trochę się boję
reklama
Dajcie spokoj...wk***ilam sie nieziemsko...debilka kolejna nie lekarka sie trafila...musze szukac innego oczywiscie musialam powiedziec jej co mysle...nie wziela pod uwage farbowania wlosow tego ze mam plamy na twarzy tylko zerkla na biegiem na wlosy i dup diagnoze....luszczyca pytam na jakiej podstawie tak twierdzi a ta do mnie ze na podstawie lupiezu....to jej powiedzialam zeby poczytala najpierw wiecej na ten temat dopiero potem stawiala taka diagnoze i podziekowalam za wizyte.Juz mi chciala leki przepisywac wysylac na naswietlanie
Podziel się: