reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Aschlee o kurcze, przykro mi, że teraz się borykasz z takim problemem i to teraz przy staraniach. Na pewno jak Asia mówiła idź do lekarza, powinien coś na to zaradzić i może obejdzie się bez cięższych leków.

reklama
Aschlee - nie wypadały jakoś bardziej ale się łamały na potęgę - nawet w połowie przy zwykłym czesaniu miałam podłogę w takich "igiełkach".
Kochana, do lekarza marsz! :)

Ja już po 3-4 miesiącach olejowania, masek i odpowiednich kosmetyków (bez SLS) zauważyłam mega poprawę. A suszarki używam, bo muszę - mimo to są ok :)

Asiu raczej na swoim zadupiu nie znajdę tej firmy, ale poszukam :) dzięki za polecenie. Ja mam włosy długie, gęste i ciężkie. Ogólnie to muszę je podciąć bo może i przez ten ciężar tak mi się szybko przetłuszczają i lecą?

Lisica - a długie masz włoski? :) Podciąć nie zaszkodzi, może akurat na wiosnę nabiorą lekkości.

Aschlee - trzymam kciuki za wizytę :)

Inis to jesli korci cie farba, to polecam zrobic ta usluge w salonie Dia Richesse jest bez amoniaku i wyplukuje sie bez odrostow ;-) polecam.

Lisica to zobacz na allegro z loreala ta naturalna seria. Jak bede przy kompie to linka jakiegos zapodam.

Dziewczyny te kosmetyki bez sylikonow i parabenow to wielkorotnie jest sciema, te w skladzie sa tylko pod inna nazwa dopuszczona do uzycia. To tak jak z jedzeniem eko. Wiec uwazajcie bo potrafia byc gorsze od normalnych.
No i do okejowania trzeba uwazac i miec dobry olej.

Aschlee czekam na wiesci.

A wiec. Sprawdzilam i niestety seria Nature ( wczesniej zle napisalam ) nie przyjela sie w PL. Mozna ja nabyc tylko na allegro, salonach i hurtowniach ktore maja jeszcze produkty ktore im zostaly. Wiec swiadczy o tym ze slabe branie na nature jest u nas. Ja mialam maske do wlosow cienkich z tej serii i mialam w polowie dnia taki smalec na glowie ze blehhh ;-)
Lisica moge ci wyslac probke stimulista jesli chcesz.

Ostatnia edycja:
Asiu jeśli to dla ciebie nie problem to byłabym wdzięczna.

Inis mam włosy za łopatki, tył ciut dłuższy od przodu. Mnie korci żeby ściąć do ramion. I jeszcze drażni mnie ta grzywka którą zrobiłam pod wpływem chwili i teraz zapuszczam. Zawsze mam przedziałek z boku na prawą stronę i spinam ją wsuwką - dość fajnie ginie pod resztą włosów. Ogólnie mam ochotę na zmianę ale trochę się boję :-D

Wysłałam, dzięki :)
Aschlee daj znać po wizycie.

Cholera, dziś mi się nie udało zrobić badań i jutro też nie zrobię bo mi się klient na 7.00 zapowiedział :-/ zostaje czwartek.

reklama
Dajcie spokoj...wk***ilam sie nieziemsko...debilka kolejna nie lekarka sie trafila...musze szukac innego oczywiscie musialam powiedziec jej co mysle...nie wziela pod uwage farbowania wlosow tego ze mam plamy na twarzy tylko zerkla na biegiem na wlosy i dup diagnoze....luszczyca:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: pytam na jakiej podstawie tak twierdzi a ta do mnie ze na podstawie lupiezu....to jej powiedzialam zeby poczytala najpierw wiecej na ten temat dopiero potem stawiala taka diagnoze i podziekowalam za wizyte.Juz mi chciala leki przepisywac wysylac na naswietlanie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry