reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Butterfly, no to śpij ile wlezie, musisz dbać o siebie i groszka :D:D

Kasia, nie odpuszczajcie!!

Kobiety!! Natura to tak sprytnie wymyśliła, że przez pierwsze dni zapłodnione jajo nie ma ŻADNEGO kontaktu z naszym krwiobiegiem, w związku z czym w żaden sposób nie możemy zaszkodzić!! A już na pewno nie penicyliną, która jest bezpiecznym antybiotykiem nawet w istniejącej już ciąży!! To jest biologia, nauka, fakty, kurde, no.. :):)

Ostatnia edycja:
reklama
Grubson, no właśnie nie mogę spać bo moja córeczka mi nie daje;))) Rozrabiaka mała:)
Kasia w takim razie za następny cykl kciuki mocno zaciśnięte:) &&&
Kochane jak Wam popołudnie mija???:)

Haha, no tak, taki dwulatek pewnie jest szalony :D:D

Ja się nudzę.... Niby remont, a ja nie mam co robić :D Chyba żebym się wzięła za zrywanie tych tapet... Może później :D

W niedzielę jadę do rodziców, zostawiam małża samego na tydzień :D:D Z jednej strony się ciesze, bo się stęskniłam za rodzicami, fajnie będzie się poobijać w domu, poopalać na tarasie, ale kurde.. tydzień bez mojego kochanego... :(:(

Grubson dobrze mieć tu kogoś kto patrzy na wszystko trzeźwym okiem ;) pewnie pisałaś ale przeoczyłam - na którym jesteś roku? Studiujesz medycynę, tak? O jakiej specjalizacji myślisz?

Myślałam że się @ rozkręci a tu nic poza porannym plamieniem :-/ może tak mąż mnie wieczorem rozrusza? :-D

Lisica, tak, medycynę ;) Jeśli we wrześniu jakimś cudem zdam farmakologię to zacznę 5 ;) Jeśli chodzi o specjalizację, to nie mam pojęcia.. Na razie różne wykluczam. Poza tym cholernie trudno jest się dostać na jakąś fajną... Zawsze zostaje rodzinna :D

Spoko, u mnie też już 2 dzień tak leci jakby chciało, a nie mogło. Oby się rozkręciło dzisiaj albo jutro, a nie w sobotę, kiedy będzie mnóstwo roboty przy remoncie :/

KasiaJ ja tez bym nie rezygnowala z tego cyklu...ale jezeli podejmiesz taka decyzje to trzymam kciuki za kolejny cykl...:tak:

Grubson
jak to mowia farmakologia to przedmiot gigant ale ciekawy wiec dasz rade na pewno:tak:

Ja dopiero w trakcie planowania remontu i gromadzenia materialow:-D

Ostatnia edycja:
Biorę Amotaks, mówiłam lekarzowi, że staramy się o dzidzię.

Tylko muszę wyzdrowieć żeby starania kontynuować ;-) Może jutro będzie lepiej, choć muszę do pracy jechać.
A moje dziecko na tydzień jedzie z babcią i dziadkiem na wakacje. Troszkę mi smutno..ale w sumie cieszę się, że mała będzie w górach - Rabka Zdrój a potem my ją odbieramy i jedziemy dalej urlopować się:tak:

Co to kurczę wszyscy remontują? jutro jadę po farbę, mąż bedzie malował w weekend... tylko żeby była, bo co chwilę ktoś coś pisze i mówi o remoncie ...

reklama
Kochana to Amotaks mozna spokojnie brac nawet w ciazy wiec przed tym bardziej nie ma opcji zeby zaszkodzil:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry