reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Witam, byliśmy prawie 4 godz. Na placu zabaw, ale upał! Dziewczyny, jestem zła-miałam Odebrać samochód wczoraj albo dziś, niedawno dzwoniłam i mechanik powiedział, że pompka nowa dziala, ale padł wtrysk najprawdopodobniej (ma sprawdzic) i żebym zadzwoniła jutro rano.W sobotę o północy wyjezdzamy, a tu takie rzeczy...Mam terenowke 4 cylindrowa, a na wtrysk zamowiony z bosha dlugo sie czeka, a jechac z 1 niesprawnym..nie wiem co wymysla w tym warsztacie...Sorki ze tylko tak o sobie.

Moniusia to zapraszam do udzielania się :tak: i trzymam kciuki za pozytywny test.
Majdaczek za Ciebie też :)

Moniusia witaj:) U mnie dziś 29 dc... ale testuje jutro w dniu spodziewanej @... no zobaczymy... Ja szczerze mówiąc wszystkim radzę robić test najwcześniej w dniu spodziewanej @...wiem, że się niecierpliwicie...ale po co później jakieś nadzieje i rozczarowania????

Beata no to juz niedlugo:-Dmyslalam ze gdzies blizej mnie ale na to zadupie chyba nikt nie przyjezdza :-D
Moniusia nie kojarze Cie ale fajowo ze nowa osoba sie pojawila

reklama
Dziewczyny @ przylazła jednak, ale jest bardzo skąpa chociaż bóle miałam duże jak zwykle. To chyba po CLO, bo czytam w necie, że może być krótsza i mało obfita. Chociaż tyle dobrego. Trochę się podłamałam, bo z pracy chyba nici (powiedzieli, że zadzwonią...), a warunki też nie takie jakich oczekiwałam. No i jak wracałam czułam już ten ból znajomy w podbrzuszu i wiedziałam, że i @ się zjawiła. Miałam nadzieję, że chociaż jedna dobra wiadomość będzie dzisiaj... Oczywiście po przyjściu do domu się popłakałam, ale już jest ok i wraca optymizm... Miałam jechać do mamy na wieś busem, ale w taki upał z bólem brzucha nie dałam po prostu rady.Za to pójdę rano do gina i będę go prosić o skierowanie na hsg. Clo już może mi nie da, bo wyjeżdżam i nie będę mogła chodzić na monitoring.

Grubson - &&& za następny cykl. A propos plamienia - to ja miałam w niedzielę różowiutkie. A dziś @, więc nie wszystko faktycznie jest takie czarne i białe.No ale, nastęny cykl jest nasz!!! Jedziemy na tym samym wózku, chociaż ja już go pcham prawie rok :szok:

Moniusia - witaj :):happy:

Butterfly - trzymam za Ciebie kciuki kobieto, w Tobie i w Majdaczku nadzieja!!! A zgaga to moze nie przypadkowo :) ?

KasiaJ - współczuję choroby :( Mam nadzieję, że jutro obudzisz się zdrowsza :)

Beata - właśnie trzeba nam takiego optymizmu jak u Ciebie, a szczególnie mi, bo już mi się wydaje, że nie dane mi będzie być mamą...

Do góry