reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Dzień dobry w ten piękny poranek :)
Jussastar &&&&& za rozmowę i czekamy na rozwój sytuacji, bo niekiedy testy wychodzą nawet po tygodniu od terminu @ ;) może zatestuj jeszcze za dwa dni i coś się jednak ukarze ;)
Majdaczek może po urlopie jakoś się sytuacja rozjaśni, bo po wypoczynku lepsze pomysły na rozwiązywanie problemów ;) GŁOWA DO GÓRY !!!
Fuma_Foch jak sytuacja ?? ;)
Butterfly, Lisica, Grubson, Enidka, Majdaczej &&&&&& za testowania w tym tygodniu :)
Aschlee, a może idź na betę :\ jeśli dobrze kojarze miałaś skierowanie ;) , dalej masz wysoką temp ??
A przede mną kolejny zwariowany dzień ;)
Miłego dnia laseczki :***

Beata tak mam skierowanie ale robilam testy i wychodzily negatywne wiec kochana nie ludze sie ;-) temperature nie wiem jaka mam bo w zlosci wyrzucilam termometr bo stwierdzilam ze ta temperatura sie nie sprawdza:-D przynajmniej nie u mnie:wściekła/y:

Witajcie..
u mnie niestety źle:-:)-(gorączka ponad 38, poszłam do lekarza, mam antybiotyk i zwolnienie.. i jak ja mam być w ciąży :angry: jak non stop choruję..
Mam antybiotyk, który można też w ciąży brać...wolałam uprzedzić lekarza..

Trzymam za Was kciuki, bo widzę, że dużo z was testuje na dniach:tak: myślę, że mi przejdzie i do was tu szybko wrócę:tak:
jussastar napisz jak poszło na rozmowie? a co do test to różnie bywa, niekiedy później wychodzi;-)
Majdaczku nie smuć się, choć i ja mam dzisiaj taki nastrój .. ale niedługo urlopik:tak:kiedy jedziecie, my od 19.07;-)

Kurcze Aschlee bo to na prawde dziwne pamiętam, że miałaś temp pow. 37 , a do tego masz super wyniki, no dziwne, dziwne, ale byłby numer jak pojdziesz pod konic lipca do gin i Ci powie, że to fasolek hihi ;), trzymam kciuki żeby wszystko szybko się unormowało i wyjaśniło :)
Kasiu zdrowiej kochana !!!

Ostatnia edycja:
Beata kochana temperatura u mnie to byla do 37,6 ale tak jak mowie testy wyszly negatywne wiec w zlosci termometr polecial na smietnik;-) bo skoro to sie u mnie nie sprawdza to po co mam sie nakrecac...bylam pewna ze test to tylko tak robie a tu zonk:baffled:

reklama
Do góry