reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Hej dziewczyny.
Jak mnie dziś (.)(.) szczypią co jakiś czas :-/ znowu skutki luteiny?
Beatko ja póki co nie testuję :no:

Aschlee idź w końcu na betę, będziesz spokojniejsza :tak:

Niemartwsie cieszę się że piszesz, każda z nas kiedyś była "nowa" :) im nas więcej tym lepiej.

Kasiu biedulko ale cię rozłożyło :sad:

reklama
Hej, witam, witam. Widzę ze byłam przywołana to się melduje :)
U mnie ze tak to ujmę - spokojnie, na razie. Strasznie się cieszę ze w tym cyklu udało mi się wyciszyć, będzie co ma być. Testować planuje w piątek, teścik już kupiłam, leży sobie i wyczekuje na ważny moment... Co do objawów to cieżko mi się odnieść czy moje samopoczucie na coś wskazuje. Temperatura ciagle podwyższona, biuścik pobolewa na tyle ze muszę zrezygnować ze spania na brzuchu :), jajniki i podbrzusze jakoś tak dziwnie ciągną i ciagle chce mi się spać. Właściwie to równie dobrze mogą to być objawy @ co ciąży, wiec pozostaje mi czekać co przyniosą następne dni.

Jutro przychodzi do nas z wizyta i z zaproszeniem na wesele koleżanka, musze lecieć na zakupy dzisiaj po pracy, jakieś ciacho trzeba upiec :) samo wesele w sierpniu i nie mogę się już jego doczekać... Uwielbiam takie imprezy a niestety w tym roku szykuje się tylko to jedno jedyne... Pozdrawiam :)

Lisica bardzo mnie rozłożyło kurde:angry: w końcu jak mąż chce maluszka, to ja chora:-(
z tymi ()() dziwne objawy.. ja tak po luteinie nie miałam;-)

Aschlee pozytywne myślenie i II kreseczki niedługo zobaczysz kochana!

majdaczek jedziemy w góry, okolice Zakopanego:-) ale jak zawsze będziemy zwiedzać, na pewno Rabka bo mała chce do Rabkolandu (już jej kupon kupiłam), Krynica Zdrój, Szczawnica obowiązkowo (placki po hajducku), jezioro rożnowskie:tak:tak wstępnie. A Wy??

KasiaJ my nad nasze Polskie morze do Ustki. Mamy do przejechania całą Polskę wzdłuż, więc jest trochę drogi, ale co się nie robi dla takich chwil.

Ojjj pachnie mi tu fasolkami :D. Koniec tygodnia zapowiada się urodzajny :D
Ja zmykam do dentysty, bo plomba mi wypadła, potem szczepienie z córą i kolejne załatwianie spraw przed wyjazdem ehhh , ale plus taki że dni szybciej mijają i nawet się nie obejrzę i już wyjedziemy :) . Nas czeka podróż raczej już na całe życie do Niemiec ;)
Pięknego słonka i troszkę cienia Wam życzę :***

Ostatnia edycja:
beata oby Twoje słowa były prorocze :tak:

Można dzisiaj oszaleć, ciśnienie chyba cholernie spada, bo zaraz mi głowę rozsadzi. Jestem tak nie wyspana, że chyba zaraz zasnę na siedząco tutaj w pracy. Jeszcze nie cale 3 godzinki, a mnie już tu zaraz trafi.
Własnie do mnie dotarło, że chyba lepiej liczyć na znajomych, przyjaciół, niż na najbliższą rodzinę :-(

reklama
majdaczku niestety masz rację! do mnie też to dotarło.. szkoda, że tak późno:-(
Fajnie z tym morzem, moja siostra wczoraj wróciła, jechali 10 godzin ..

beata chętnie też bym gdzieś wyjechała na stałe. W pl coraz gorzej ..

Do góry