reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Hej Laski:)))
Dominika trzymam mocno kciuki żeby to nie była @...
Jussastar, podziwiam, że masz taką silną wolę co do słodyczy... ja ostatnio pochłaniam wszystko co napotkam na drodze...;/ ehh...
Aschlee, a u Ciebie w końcu się coś wyjaśniło???
Annam nie smutaj się kochana:) Na Ciebie tez przyjdzie pora:)
Grubson powodzenia na praktykach:)
Majdaczek, testuj najwcześniej w dniu spodziewanej @... bo pamiętasz co było w zeszłym cyklu....
U mnie póki co pochmurno i słoneczka nie widać... a miało dziś być pięknie!!!
Powiem Wam dziewczynki, że dzięki temu, że ostatnio nie mam czasu na nic i non stop coś się dzieje, nie myślę w ogóle o ciąży i o testowaniu:) Do niedzieli mam już plany, a od niedzieli do środy już niewiele czasu pozostanie do spodziewanej @... Specjalnie na razie nie kupuję testu, żeby nie kusiło:)
Testuje któraś dzisiaj???:) Jak tak to trzymam mocno kciuki &&&&&
Co do podkładów to też nic nie poradzę, bo używam sporadycznie;)

Hej!

Ja używam tylko kremu BB i mi wystarcza bo racej mam bezproblemową cerę.

Butterfly - fajnie, ja jak pojadę do mamy, a przyjechała też siostra z dziećmi to też nie będę myśleć :) Będzie zajęcie. A tak najlepiej:-)
Dominika - oby nie @ !!!!!!! &&&&&

Miłego dnia!

butterflay to Ci zazdroszczę. Ja mam kupę roboty, tydzień leci za tygodniem, praca, dom, dzieci, zwierzaki, itd., ale jednak nie mam dnia, żebym przynajmniej kilka razy o tym nie myślała. Chociaż zauważyłam, że z cyklu na cykl jest coraz lepiej. Już wszystkiego tak nie przeżywam, jak na początku i porażki przyjmuję lżej.

Butterfly kochana ja pozniej juz testu nie robilam i nie zamierzam robic czekam az moja gin wroci z urlopu i ide do niej zobaczymy co powie.Poki co uznalam to plamienie za dziwna @ i staramy sie dalej :wink:

Jussastar - no i takie nastawienie mi się podoba;)
Majdaczek, jak tak ciągle będziesz myśleć o tym to zwariujesz Kochana...
Aschlee - w takim razie działaj:D

Kochane trzeba mi jakiś super dobry przepis i nie za trudny ze schabem, może jakieś roladki????

reklama
butterflay chyba wezmę z Ciebie przykład :tak: Co u Ciebie dziś schabik będzie? :)
Aż ślinka leci. Zazdroszczę Ci, że jesteś z córeczką w domu, moi chłopcy siedzą od południa sami z dziadkiem w domu, bo mąż ma 2 zmianę. Żal mi ich. Chciałabym móc poświęcać im więcej czasu, tak jak kiedyś :-(

Do góry