reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Dominiczko czesto dziewczyny na samym poczatku ciazy mialy albo budyniowaty albo niby plodny sluz ;) ale nie bede Ci nic wmawiac ;) moze zrob znow testa lub idz na bete jak mozesz to na pewno wszystko wyjasni :)
Lisico ja cale zycie tylko oczko maluje ;)

reklama
Ja też miałam iść jutro zbadać progesteron ale biorę luteinę więc wynik wyjdzie niewiarygodny :-/ kurczę niech ta @ szybko przyjdzie...

Beata, myślę że niestety to nie ciąża, tj pisałam parę razy,4dni przed terminem @, poszłam na hcg i był wynik negatywny, mogłam zrobić bhcg,wtedy miałabym swój wynik i normy, a tak tylko wiem ze wynik ujemny i nic poza tym.
Postanowiłam wstrzymać się z testowaniem do weekendu, jeśli @ nie przyjdzie.
P.S nie jestem osobą, która może sobie coś wkrecic:) nie doszukuje się czegoś czego nie ma:)

Jak tam wieczór dziewczyny? :) Mój mąż już w domu, zjadł i już zasypia tu koło mnie;-)
A ja umyłam okna i jestem z siebie dumna. Teraz mam straszną ochotę na coś słodkiego, ale się powstrzymuję... a cały barek czekoladek...:zawstydzona/y:
Dominika - pamiętam, że na staraczkach z jesieni 2013 któraś z zdziewczyn pisała, że jej dopiero test po tygodniu od @ wyszedł. To i beta by nie wyszła tak wcześnie jak Tobie. Kiedy miałaś przypuszczalnie owulkę? I ilu dniowe masz cykle? Implantacja może zająć nawet 10 dni... więc mogło nic nie wykryć. Nic straconego.

Jusastar, mój synuś od 20 minut sobie słodko spi;) a ja zaraz biorę nospe.
Wydaje mi się, że ovu miałam 17 czerwca, wnioskuję tylko po duuuzej ilości plodnego sluzu i porządnym kluciu jajnikow, choc 16 troche mniej doskwieraly jajniki,ok 19bylo sucho,ale 24-26 jajniki się odzywały i uczucie wilgoci towarzyszyło przy tym.Cykle mam 30 dniowe. A teraz ciągle mi "mokro".

To może, może :) Wszystko możliwe :tak: Trzymam &&&&. A brzuch Cię tak bardzo boli, że bierzesz nospe?

Mnie dziś drugi dzień, ale to taki lekki ból jak przy 2 dniu @...

Witam, przyszła @-jak na mnie dziwna, ale jest.
Wczoraj zaczęło mnie trochę "ganiac do wc" i wzięłam nospe, bo to przecież rozkurczowe.
Jusastar, może to fasolka?

Jeśli chodzi o podkład, ja używam ivostin zielony. Mój nr 1:-) wcześniej używałam revlon,ale teraz jak jest ciepło to dla mnie jest za ciężki.

Trzymam kciuki za kreseczki!!

Właśnie popijam kawę w pracy..

reklama
Dzien dobry.

Dziewczynki zycze wam milego dnia.

P.s ja polecam podklad Clinic rednes specjalnie redukujacy przebarwienia tez troche ich mam i jestem bardzo zadowolona koszt znosny. A jak mialam taki mega problem z cera i krosty a wlasciwie bulwy jakies okropne czerwone to w Duglasie pani dala mi sprobowac Rough Bunny Rough i powiem wam ze byl obledny. Kupilam, kosztowal majatek, ale caly dzien nic nie bylo widac i co najwazniejsze nie zapychal porow i nie powodowal wiekszych klopotow.

Do góry