- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Fuma_Foch
Fanka BB :)
Cześć
No , pozbierałam się
Teraz mamy nowy plan-kwiecień odpuszczamy dla zrelaksowania się i nabrania sił a od maja ruszamy do nowej akcji.
Amelia -zdrowia dla córeczki.
Vinga - mam nadzieję,ze u Ciebie to nie było poronienie tylko jakies hormonalne zburzenie po porodzie.Dobrze jak byś się wybrała do lekarza.
Nika -a to Ci się policja przysłużyła.Już kolejny raz słyszę o takim przypadku może mają jakąś sitwę z ubezpieczalnią?;-)
Gratuluję poskromienia teściowej.
No , pozbierałam się
Teraz mamy nowy plan-kwiecień odpuszczamy dla zrelaksowania się i nabrania sił a od maja ruszamy do nowej akcji.
Amelia -zdrowia dla córeczki.
Vinga - mam nadzieję,ze u Ciebie to nie było poronienie tylko jakies hormonalne zburzenie po porodzie.Dobrze jak byś się wybrała do lekarza.
Nika -a to Ci się policja przysłużyła.Już kolejny raz słyszę o takim przypadku może mają jakąś sitwę z ubezpieczalnią?;-)
Gratuluję poskromienia teściowej.
vinga89
mamusia syneczków
dziewczyny, dziś rano jeszcze jeden test... i jest cień kreseczki więc może jakaś nadzieja jest
po jakim czasie mogę powtórzyć test żeby wyszła ciemniejsza? tydzień? wiem że najlepiej pojechać na bete hcg ale jak już napisałam nie mam jak :/
jednak pojadę na ten badania, teściowa ma mnie podwieźć. trzymajcie kciuki
po jakim czasie mogę powtórzyć test żeby wyszła ciemniejsza? tydzień? wiem że najlepiej pojechać na bete hcg ale jak już napisałam nie mam jak :/
jednak pojadę na ten badania, teściowa ma mnie podwieźć. trzymajcie kciuki
Ostatnia edycja:
Carla.
Fanka BB :)
Muffi wiedzą że jestem w ciąży, zapłacę im za moje zusy. Muszę mieć macierzyński, stąd takie kombinowanie.
Fuma Foch to trzymam kciuki za nabieranie sił i działanie
Vinga kiedy będziesz miała wyniki?? Kurcze fajnie by było jakby betka wskazywała na ciążę... Kciuki trzymam
Moja fasola chyba się nade mną zlitowała, dziś pierwszy dzień bez mdłości. Za to praca mnie wkurza, dziś powiedziałam szefowi że mnie ludzie za bardzo wkurzają żeby im wciskać coś, czego nie chcą albo nie mają kasy. Tacy pazerni są na kasę że szok, miesięcznie wystawiam faktur na 50-80 tysięcy zł, a im mało. Żeby jeszcze nam płacili porządnie, ale gdzie tam.
Fuma Foch to trzymam kciuki za nabieranie sił i działanie
Vinga kiedy będziesz miała wyniki?? Kurcze fajnie by było jakby betka wskazywała na ciążę... Kciuki trzymam
Moja fasola chyba się nade mną zlitowała, dziś pierwszy dzień bez mdłości. Za to praca mnie wkurza, dziś powiedziałam szefowi że mnie ludzie za bardzo wkurzają żeby im wciskać coś, czego nie chcą albo nie mają kasy. Tacy pazerni są na kasę że szok, miesięcznie wystawiam faktur na 50-80 tysięcy zł, a im mało. Żeby jeszcze nam płacili porządnie, ale gdzie tam.
konwalianka
Mały bąbelek
vinga - jakie wieści? trzymam &&&&
vinga89
mamusia syneczków
beta <2.0 więc chyba nie ma ciąży prawda? no nic. mam nadzieję, że w lato zajdę bez problemu w ciążę.
vinga89
mamusia syneczków
przy okazji zrobiłam sobie morfologię bo ostatnio niewyraźnie się czuję ale wszystko jest ok. widocznie zbyt przemęczona jestem.
dziewczyny, znacie jakiś dobry sposób na wywabianie plam? Nataniel teraz strasznie się brudzi zupkami. nawet jak nie ubrudzi przy jedzeniu to później mu się uleje marchewką :/ próbowałam dziś coś zwojować tym odplamiającym mydełkiem ale chyba do du.. te mydełko jest...
dziewczyny, znacie jakiś dobry sposób na wywabianie plam? Nataniel teraz strasznie się brudzi zupkami. nawet jak nie ubrudzi przy jedzeniu to później mu się uleje marchewką :/ próbowałam dziś coś zwojować tym odplamiającym mydełkiem ale chyba do du.. te mydełko jest...
reklama
vinga89 chyba za niski wynik jak na ciąże, jak amelia pisze powinno być >5. Co do plam to Ci nie pomogę... mam ten sam problem, co z tego że zaraz namaczam i szoruje, fajne są takie nie wiem jak to nazwać , śliniaki? taki ceratkowe z rękawkami, ale to chroni tylko podczas jedzenia
Carla oby Ci już dzidzia nie dała w kość, starczy tych mdłości,
Fuma_foch a może właśnie teraz gdy się nie staracie, postarajcie się , tzn po porostu nie zabezpieczajcie się i nie myślcie o ciąży, tylko się cieszcie sobą
Amelia, konwalianka jak dzieciaczki? wyzdrowiały już?
moje dziecko szaleje od 3 dni , wstaje o 5.30! przecież to nie ludzkie, rozumiem jakby chociaż noc całą przespała, ale skądże w nocy też do mamy trzeba się przytulić, no oszalało dziecko.
Carla oby Ci już dzidzia nie dała w kość, starczy tych mdłości,
Fuma_foch a może właśnie teraz gdy się nie staracie, postarajcie się , tzn po porostu nie zabezpieczajcie się i nie myślcie o ciąży, tylko się cieszcie sobą
Amelia, konwalianka jak dzieciaczki? wyzdrowiały już?
moje dziecko szaleje od 3 dni , wstaje o 5.30! przecież to nie ludzkie, rozumiem jakby chociaż noc całą przespała, ale skądże w nocy też do mamy trzeba się przytulić, no oszalało dziecko.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.