reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Carla a przyjmą Cię w nowe miejsce w ciąży? Czy nie mówisz nic i potem pójdziesz na zwolnienie?

reklama
Cześć

No , pozbierałam się:)
Teraz mamy nowy plan-kwiecień odpuszczamy dla zrelaksowania się i nabrania sił a od maja ruszamy do nowej akcji.

Amelia -zdrowia dla córeczki.

Vinga - mam nadzieję,ze u Ciebie to nie było poronienie tylko jakies hormonalne zburzenie po porodzie.Dobrze jak byś się wybrała do lekarza.

Nika -a to Ci się policja przysłużyła.Już kolejny raz słyszę o takim przypadku może mają jakąś sitwę z ubezpieczalnią?;-)
Gratuluję poskromienia teściowej.

dziewczyny, dziś rano jeszcze jeden test... i jest cień kreseczki :) więc może jakaś nadzieja jest :)
po jakim czasie mogę powtórzyć test żeby wyszła ciemniejsza? tydzień? wiem że najlepiej pojechać na bete hcg ale jak już napisałam nie mam jak :/
jednak pojadę na ten badania, teściowa ma mnie podwieźć. trzymajcie kciuki :)

Ostatnia edycja:
Muffi wiedzą że jestem w ciąży, zapłacę im za moje zusy. Muszę mieć macierzyński, stąd takie kombinowanie.
Fuma Foch to trzymam kciuki za nabieranie sił i działanie :)
Vinga kiedy będziesz miała wyniki?? Kurcze fajnie by było jakby betka wskazywała na ciążę... Kciuki trzymam :)

Moja fasola chyba się nade mną zlitowała, dziś pierwszy dzień bez mdłości. Za to praca mnie wkurza, dziś powiedziałam szefowi że mnie ludzie za bardzo wkurzają żeby im wciskać coś, czego nie chcą albo nie mają kasy. Tacy pazerni są na kasę że szok, miesięcznie wystawiam faktur na 50-80 tysięcy zł, a im mało. Żeby jeszcze nam płacili porządnie, ale gdzie tam.

beta <2.0 więc chyba nie ma ciąży prawda? no nic. mam nadzieję, że w lato zajdę bez problemu w ciążę.

przy okazji zrobiłam sobie morfologię bo ostatnio niewyraźnie się czuję ale wszystko jest ok. widocznie zbyt przemęczona jestem.
dziewczyny, znacie jakiś dobry sposób na wywabianie plam? Nataniel teraz strasznie się brudzi zupkami. nawet jak nie ubrudzi przy jedzeniu to później mu się uleje marchewką :/ próbowałam dziś coś zwojować tym odplamiającym mydełkiem ale chyba do du.. te mydełko jest...

reklama
vinga89 chyba za niski wynik jak na ciąże, jak amelia pisze powinno być >5. Co do plam to Ci nie pomogę... mam ten sam problem, co z tego że zaraz namaczam i szoruje, fajne są takie nie wiem jak to nazwać , śliniaki? taki ceratkowe z rękawkami, ale to chroni tylko podczas jedzenia
Carla oby Ci już dzidzia nie dała w kość, starczy tych mdłości,
Fuma_foch a może właśnie teraz gdy się nie staracie, postarajcie się , tzn po porostu nie zabezpieczajcie się i nie myślcie o ciąży, tylko się cieszcie sobą
Amelia, konwalianka jak dzieciaczki? wyzdrowiały już?

moje dziecko szaleje od 3 dni , wstaje o 5.30! przecież to nie ludzkie, rozumiem jakby chociaż noc całą przespała, ale skądże w nocy też do mamy trzeba się przytulić, no oszalało dziecko.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry